Boren ravintolat

Ravintola- ja kokoustilojen tiedustelut: 

040 4823 529
ravintola.bore@turku.fi

S/S Borella on täyden palvelun ravintolat, baari ja kahvila, jotka varattavissa yksityiskäyttöön.

Laivassa on myös useita tyylikkäitä, perinteitä kunnioittavia tiloja erilaisten juhla-, kokous- ja herkutteluhetkien järjestämiseksi.

Ravintola- ja kokoustilojen tiedustelut sekä varaukset: ravintola.bore@turku.fi

À la carte Kotka

Kotkassa asiakaspaikkoja on 70. Kotka on tyylikäs tila mieleenpainuvien juhlien järjestämiseen, ravintola toimii tilausravintolana, yksityistilaisuuksia varten.

Buffet Kristina

Kristiinassa tarjoillaan hostellin vieraille aamiainen joka päivä. Arkisin klo 6.30-9.30 ja viikonloppuisin klo 6.30-10.30. 

Kristiina on vuokrattavissa yksityistilaisuuksia varten. Asiakaspaikkoja on 108. Kristiina sijaitsee laivan neljännessä kerroksessa, hostellin vastaanoton välittömässä läheisyydessä. 

Ravintolassa tarjoillaan kokousasiakkaiden lounaat. Ravintola on monikäyttöinen ja siellä pystyy helposti toteuttamaan mm. erilaisia teemailtoja. 

Manöver & Anchor Bar

Merihenkinen tila rentoihin tilaisuuksiin. Manööverissä 150 asiakaspaikkaa.

Ankkuri baari toimii arkisin kokoustilana, viikonloppuisin varattavissa yksityiskäyttöön.

Merihenkinen ja rento tila erilaisiin tilaisuuksiin.

Salonki & Kabinetti

Tervetuloa päällystön tiloihin Reginaan ja Oskarshamniin.

Laivan arvokkaimmat kokoontumistilat soveltuvat esimerkiksi kokouksiin. Kokoustarjoilut tilattavissa kabinetteihin.

Regina Salonki on tila 12 henkilölle.
Oskarshamn Kabinetti on tila 6 henkilölle.

Baltic -sali

Tilava, 100 paikan kokous-, konferenssi-, tanssi-, konserttitila. Soveltuu myös  messujen ja näyttelyiden järjestämiseen.

Salin tekniikka:

  •     Video/data-projektori
  •     Valkokangas
  •     Wlan
  •     Fläppitaulu

Café Navigare

Viihtyisä kahvila Bore-laivan takakannella. Cafe Navigare palvelee kesällä klo 12.00-20.00

Ravintolan yhteydessä kansitilat toimivat ravintolan terassina, jossa voit nauttia kahvilan tarjoiluita. Ravintolassa tarjoilla raikkaita virvoitusjuomia, mietoja alkoholituotteita, suolaisia ja makeita leivonnaisia, unohtamatta laivan klassikkoa; katkarapuleipää.

Asiasanat: