Kielivalinta

Valitse kieli: suomeksi på svenska in english
 

Haku

 
Tarkennettu haku   Yhteystietohaku

på svenska | in English

 Tekstin koko: a a a a 

Sisältö

« Takaisin edelliselle sivulle

21.3.2012

21.3.2012
TIEDOTUSVÄLINEILLE

Lasten kulttuuritempauksen huipentaa hupaisa konsertti koko perheelle

Kuhinaa Konserttitalolla Lasten kulttuuritempauksessa

Turun konserttitalossa koetaan lauantaina 24.3. klo 11 - 13 Lasten kulttuuritempaus, josta löytyy iloista ohjelmaa koko perheelle. Maksuton puuhapäivä sisältää ohjelmaa musiikista nukketeatteriin, työpajoihin ja opastettuihin konserttitalokierroksiin. Lasten kulttuuritempaus huipentuu klo 13 Komediaa P.D.Q. Bachin hengessä –musiikkihupailuun. Lasten kulttuuritempaus on osa Turun filharmonisen orkesterin ja Turun konservatorion järjestämää Lasten Musiikkijuhlaviikkoa.

Aamupäivä täynnä puuhaa

Lasten kulttuuritempaus on koko perheelle suunnattu avointen ovien tapahtuma Konserttitalossa, jossa esitellään lasten kulttuuritarjontaa ja harrastusmahdollisuuksia. Kulttuuritempauksessa pääsee tutkimaan Turun konserttitalon lavan takaista maailmaa konserttitalokierroksilla tai koittamaan viulun ja kitaran näppäilyä. Tapahtumassa voi myös ihastella pikku ballerinojen tanssia tai heittäytyä nukketeatterin vietäväksi. Oma luovuus on mahdollista vapauttaa hauskoissa työpajoissa, joissa rakennetaan soittimia kierrätysmateriaaleista. Luvassa on myös musiikillisia satuleikkihetkiä leikittäjän kanssa. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

P.D.Q. Bach naurattaa lapsia ja lapsenmielisiä

Lasten kulttuuritempauksen lauantaina 24.3. klo 13 huipentaa Turun filharmonisen orkesterin ja Tanssiteatteri ERI:n yhteistyökonsertti P.D.Q. Bach. P.D.Q. Bach on säveltäjäsuuruuden Johann Sebastian Bachin kuvitteellinen perillinen, jonka päätön musiikkia naurattaa katsojia iästä riippumatta. Musiikkia täydentää Tanssiteatteri ERI:n hullunkuriset tanssinumerot. Liput 12 / 6 euroa. Lisätietoa konsertista ja lipuista www.tfo.fi

Painokelpoiset kuvat pressikuvapankista (kansio: Vierailevat solistit)

Lisätietoa:
Heidi Pulkkinen
Tuotantokoordinaattori, TFO
puh. 2620 805, 044 907 2090
heidi.pulkkinen@turku.fi


Sivua viimeksi päivitetty 21.3.2012 12:11 ja sivu on julkaistu 21.3.2012 12:06

   

Lisätoiminnot

Verkkopalvelun opaste | Sivukartta | Palaute ja asiointi | Tulosta sivu | Media | Tekstiversio

© 2013 Turun kaupunki | PL 355, 20101 TURKU
Käyntios. Yliopistonkatu 27a | vaihde (02) 330 000 | turun.kaupunki@turku.fi