Opetusravintola Taito, Café Wisio ja Snack-City

YHTEYSTIEDOT

Opetusravintola Taito, Datacity
Lemminkäisenkatu 14-18 B, 20520  TURKU
puh. 02 26333 430
ravintola.taito@turku.fi

 

Opetusravintola Taito

Avoinna: Lounas klo 11-14

Ravintola Taidon lounas tarjoillaan lautastarjoiluna (poislukien loma-ajat), jolloin ravintola-alan opiskelijat pääsevät harjoittelemaan palveluprosessin eri vaiheita. Ravintolassa toteutetaan myös erilaisia teemoja, opiskelijoiden opintoihin liittyen, niin keittiön kuin salinkin puolella. Lounaaseen sisältyy alku- ja pääruoka sekä kahvi/tee. Ravintolassamme on mahdollisuus järjestää myös isojen ryhmien ruokailuita, lounas- sekä illallisaikaan, illallisaikaan minimiryhmäkoko 50hlöä.

Taidossa myös tilaisuuksianne varten upeat kokoustilat, kysy tarjousta tiloistamme & tarjoiluista: ravintola.taito@turku.fi tai puhelimitse myyntipalvelu: 040-6323237

Tervetuloa!

Snack

Avoinna:

Ravintola Snack on suljettuna hiihtolomaviikon (vko 8). Ravintola Taito palvelee teitä normaalisti klo 11-14 välisenä aikana.

ma–pe klo 11–14

Ravintola Snack sijaitsee keskeisellä paikalla Data Cityä. Tarjolla on kotiruokalounas noutopöydästä, keittolounas sekä salaattilounas. Lounaan hintaan sisältyy ruokajuomat, leivät & leviteet sekä kahvin/teen.

Lämpimästi tervetuloa!

Café Wisio

Avoinna:

Hiihtolomaviikon (vko 8) aukioloajat: ma-pe klo 7.45-16.30

ma–to klo 7.45–18.30
pe klo 7.45–16.30

Uusittu kahvilamme Café Wisio palvelee teitä Wision- tiloissa Datacityn A-portaassa. Tarjolla monenlaisia suolaisia- sekä makeita herkkuja, laadukkaita erikoiskahveja; Cappucinoa, Espressoa sekä Café Lattea. Myymme myös kotiin vietäväksi opetuksessa valmistettuja ruokia, tulehan siis katsomaan ja tutustumaan, mitä opetuskeittiöissä tänään on valmistettu.

Wisiossa opiskelijat toteuttavat monenlaisia POP UP- teemoja, jolloin tarjontamme laajenee entisestään. Seuraathan siis ilmoitteluamme!

Kaupunginosa/Alue: