Opetusravintola Taito, Café Wisio ja Snack-City

YHTEYSTIEDOT

Opetusravintola Taito, Datacity
Lemminkäisenkatu 14-18 B, 20520  TURKU
puh. 040 632 3237
ravintola.taito@turku.fi

 

Opetusravintola Taito

Suljettu 21.6.-8.8.2018. Aurinkoista kesää!

Avoinna: ma-pe klo 11-14.00. Muina aikoina sopimuksen mukaan.

Ravintola Taidon lounas tarjoillaan lautastarjoiluna (poislukien loma-ajat), jolloin ravintola-alan opiskelijat pääsevät harjoittelemaan palveluprosessin eri vaiheita. Ravintolassa toteutetaan myös erilaisia teemoja, opiskelijoiden opintoihin liittyen, niin keittiön kuin salinkin puolella. Lounaaseen sisältyy alku- ja pääruoka sekä kahvi/tee. Ravintolassamme on mahdollisuus järjestää myös isojen ryhmien ruokailuita, lounas- sekä illallisaikaan, illallisaikaan minimiryhmäkoko 50hlöä.

Taidossa myös tilaisuuksianne varten upeat kokoustilat, kysy tarjousta tiloistamme & tarjoiluista: ravintola.taito@turku.fi tai puhelimitse myyntipalvelu: 040-6323237

Tervetuloa!

Ravintola Snack City

Ravintola Snack City on remontissa kesän ajan. Uudet aukioloajat ilmoitetaan remontin valmistuttua.

Café Wisio

Suljettu 21.6.-6.8.2018.

Avoinna: ma-pe klo 7.45-17.00.

Uusittu kahvilamme Café Wisio palvelee teitä Wision- tiloissa Datacityn A-portaassa. Tarjolla monenlaisia suolaisia- sekä makeita herkkuja, laadukkaita erikoiskahveja; Cappucinoa, Espressoa sekä Café Lattea. Myymme myös kotiin vietäväksi opetuksessa valmistettuja ruokia, tulehan siis katsomaan ja tutustumaan, mitä opetuskeittiöissä tänään on valmistettu.

Wisiossa opiskelijat toteuttavat monenlaisia POP UP- teemoja, jolloin tarjontamme laajenee entisestään. Seuraathan siis ilmoitteluamme!

Kaupunginosa/Alue: