Sairaanhoidon ja huolenpidon osaamisalaopinnot, 12.8.2019 alk., verkko- ja monimuotokoulutus

Koulutukseen hakeutuminen:

Hakuaika päättyy 12.5.2019. Koulutukseen hakeudutaan täyttämällä sähköinen hakulomake ja osallistumalla pakolliseen valintahaastatteluun. Katso lisätietoja hakeutumisesta.

Hae tästä: sairaanhoito ja huolenpito

Muutamia vapaita paikkoja elokuussa 2019 alkavaan sairaanhoidon ja huolenpidon osaamisalaopintoihin.

Sairaanhoidon ja huolenpidon osaamisalan suorittanut osaa edistää asiakkaan terveyttä, toimia kotihoidossa ja sairaanhoitotyössä.

Koulutuksen kesto ja toteutus

Koulutus koostuu verkko-opinnoista, lähiopetuksesta sekä työpaikalla tapahtuvasta oppimisesta. Lähipäiviä on 3,5pv/kuukaudessa. Työpaikalla tapahtuva oppiminen toteutetaan työvuorojen mukaisesti. Koulutuksen kesto on noin yksi lukuvuosi.

Sinulle, joka olet valmis lähihoitaja ja haluat syventää ammatillista osaamistasi toisen osaamisalan opinnoilla! Tai sinulle, joka olet suorittanut jo sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon pakolliset tutkinnon osat (1.8.2018 voimaan tulleilla perusteilla).

Valintaperusteet

  • Hakijalla tulee olla suoritettuna koko sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai tutkinnon pakolliset tutkinnon osat (1.8.2018 voimaan tulleilla perusteilla)
  • Soveltuvuus alalle: mm. fyysinen ja psyykkinen terveys (SORA-lainsäädäntö)
  • Motivaatio: aktiivinen ote opiskeluun ja oma-aloitteisuus
  • Koulutuksen tarve
  • Edellytykset opiskeluun: mm. opiskelutaidot, sitoutumisvalmius

Sisältö

Koulutuksen aikana suoritetaan suoritetaan sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon sairaanhoidon ja huolenpidon osaamisalan tutkinnon osat:

Tutustu tutkinnon osiin tarkemmin klikkaamalla tutkinnon osan nimeä.

Osaamisen hankkiminen ja näyttäminen

Opiskelijan kanssa tehdään henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma. Siinä sovitaan tutkinnon osien suorittamisesta ja vielä puuttuvan osaamisen hankkimisesta. Osaamista hankitaan osallistumalla oppilaitoksen tarjoamiin opintoihin ja työpaikalla tapahtuvaan oppimiseen. Osaaminen osoitetaan näytöissä.

Hinta ja tuet

Koulutus on opiskelijalle maksutonta. Opiskelija hankkii itse tarvittavan oppimateriaalin. Opiskelu on päätoimista, joten siihen voi hakea KELA:n opintotukea tai Koulutusrahaston aikuiskoulutustukea. Työttömyysetuudella opiskelua voi tiedustella TE-toimistosta.

Paikka

Turun ammatti-instituutti, Uudenmaantie 43, Turku

Lisätietoja hakeutumisesta

  • Valintahaastattelut pidetään 20.5.2019. Haastatteluun lähetetään erillinen kutsu.
  • Opiskelijat valitaan valintaperusteet täyttävistä hakijoista. Valinnoista ilmoitetaan kaikille hakijoille.

Lisätietoja koulutuksesta

Tiimivastaava Maria Kumpuoja, puh 040 192 4487 tai maria.kumpuoja@turku.fi