Suomen kielen keskitason yleiseen kielitutkintoon (YKI) valmentava koulutus

KOULUTUKSEEN HAKEUTUMINEN:

Haku päättyy 8.3.2019.

Hae tästä: Valmennus

HUOM! Valmennus ei sisällä suomen kielen keskitason YKI-testiä. Suomen kielen YKI-testiin pitää ilmoittautua erikseen. Kielitutkinnon testiin ei voi tulla ilman ennakkoilmoittautumista. Lisätietoa testistä ja ilmoittautuminen tästä.

Koulutuksen kesto ja toteutus

Valmennukseen kuuluu 5 iltaa. Opetus tapahtuu kielistudiossa seuraavina päivinä klo 16.30 - 19.00:
 
maanantai 18.3.2019
torstai 21.3.2019
maanantai 25.3.2019
torstai 28.3.2019
maanantai 1.4.2019
 

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu kaikille Yleisen kielitutkinnon suorittamisesta kiinnostuneille sekä erityisesti maahanmuuttajille, jotka tarvitsevat YKI-testitodistusta kansalaisuushakemusta varten.

Koulutus on ensisijaisesti tarkoitettu niille, jotka eivät ole aiemmin osallistuneet yleiseen kielitutkintoon valmistavaan koulutukseen.
 
Koulutukseen otetaan 18 osallistujaa siinä järjestyksessä, kun ilmoittautumiset tulevat. Et voi varata paikkaa tai ilmoittautua sähköpostilla tai soittamalla.

Sisältö

Kurssilla tehdään paljon tehtäviä, jotka ovat samantyyppisiä kuin YKI-testissä. Ensimmäisellä opetuskerralla on yleistä tietoa YKI-testin rakenteesta ja testipäivästä. Seuraavat opetuskerrat keskittyvät jokainen yhteen testin osakokeeseen (puhuminen, puheen ymmärtäminen, kirjoittaminen ja tekstin ymmärtäminen). Näillä opetuskerroilla tehdään teeman mukaisia harjoituksia. Kurssi sisältää runsaasti oppimateriaalia ja kotona tehtäviä harjoituksia. 

Hinta

Valmennuksen hinta on 30 euroa. Kun olet aloittanut koulutuksen, koko hinta (30 euroa) laskutetaan ja se täytyy maksaa, vaikka et osallistuisi kaikille tunneille.

Paikka   

Turun ammatti-instituutti, Lemminkäisenkatu 14-18 D (DataCity), Turku.

Lisätietoja koulutuksesta

Kouluttaja Eeva Hallivuori: eeva.hallivuori@turku.fi tai opintosihteeri Oxana Tarasyuk, puh. 044 907 3939 tai oxana.tarasyuk@turku.fi 

Peruuttaminen

Jos haluat perua osallistumisen koulutukseen, ota yhteyttä opintosihteeriin puh. 044 907 3939 tai oxana.tarasyuk@turku.fi