Työpaikkaohjaajat, arviointi työpaikalla tapahtuvassa koulutuksessa, kevät 2019

Koulutukseen ilmoittautuminen:

Koulutuksiin ilmoittaudutaan vain sähköisellä lomakkeella. Valitse sen koulutuksen ilmoittautumislinkki (kohta ilmoittautuminen), johon haluat osallistua. Jokaisesta henkilöstä tulee täyttää oma lomake. Tarkista, että olet ilmoittanut sähköpostiosoitteesi. Kutsu koulutukseen tulee annettuun sähköpostiosoitteeseen. Huom. jos koulutus tulee täyteen ennen viimeistä ilmoittautumispäivää, linkki sulkeutuu.

Työpaikkaohjaajakoulutus on yrityksille ja työelämän edustajille suunnattu, opiskelijoiden ohjaamiseen keskittyvä koulutus, joka on osanottajille maksutonta.
Koulutuksen toteuttaa Varsinais-Suomen alueen ammatillisten oppilaitosten Laakeri-hanke. Hanketta rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto ja Elinkeino- liikenne- ja ympäristökeskus.

Tämän koulutuksen tavoitteena on antaa ohjaajalle perustietoa näytön arviointiprosessista, omasta roolistaan ohjaajana ja arvioijana.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu yritysten ja työpaikkojen henkilöille, jotka ohjaavat ja arvioivat koulutuksessa opiskelevia opiskelijoita.

KOULUTUKSEN TUNNUS

KOULUTUSPÄIVÄT

ILMOITTAUTUMINEN

Arviointi 4/19

Tiistai 7.5.2019 klo 8-12Koulutuksen osallistujamäärä täynnä, emme ota vastaan uusia ilmoittautumisia.

Hinta

Koulutus on osallistujalle maksutonta.

Paikka

Laivahostel BORE, Aurajoki
Linnankatu 72, Turku

Lisätietoja koulutuksesta

Kati Laitervo, puh. 044 907 3194 tai kati.laitervo@turku.fi
Opintosihteeri Anne Kareinen, puh. 040 670 4048 tai anne.kareinen@turku.fi