"Taito" kuvaa palvelualttiutta ja hyvää ruokaa sekä tulevaisuuden innovatiivisten ammattilaisten harjoituskenttää. Nimikilpailun kautta uuden nimen saivat myös neljä kokoustiloiksi sopivaa kabinettia: Tuuki, Piletti, Prikka ja Kippo.

Turun ammatti-instituutin opetusravintola Alabama sai menneenä kesänä uuden kirkastuneen ja nykyaikaisen ilmeen, ja samalla julistettiin nimikilpailu ravintolan nimen vaihtamiseksi paremmin paikkaa ja aikaa kuvaavaksi. Uuden nimen toivottiin olevan ytimekäs, lyhyehkö ja kuvaavan palvelualttiutta ja hyvää ruokaa sekä tulevaisuuden innovatiivisten ammattilaisten harjoituskenttää.

Nimikilpailuun tuli 107 ehdotusta, joista nimitoimikunta valitsi kriteerit täyttävän nimen. Uudeksi nimeksi tuli Opetusravintola Taito. Lisäksi kilpailussa pyydettiin ehdotuksia uusiksi nimiksi neljälle kabinetille. Myös niille saatiin runsaasti ehdotuksia, ja nimitoimikunta teki niille yksimielisen esityksen. Tulevaisuudessa kokouksia ja seminaareja voi pitää kabineteissa Tuuki, Piletti, Prikka ja Kippo.

Opetusravintola sijaitsee Lemminkäisenkadun koulutalossa, osoitteessa Lemminkäisenkatu 18.
Avoinna: ma–pe klo 11.00–14.00, muina aikoina tilauksesta. Huom. ravintola on suljettu ma 12.10.

Lue lisää: www.turkuai.fi/opetusravintola-taito

Lounaslista: www.turkuai.fi/opetusravintola-taito/lounaslista