Haltijametsä vaarassa on satunäytelmä, jonka lähihoitajaopiskelijat ovat ideoineet, kirjoittaneet, näytelleet ja ohjanneet. Näytelmän teemoja ovat tekijöiden mukaan koti ja sen puolustaminen ja metsät, joiden tärkeyttä he tahtovat viestittää lapsille, opetusta unohtamatta.

Satunäytelmässä puolustetaan kotia puskutraktoreilta

Lähihoitajaopiskelijat tekevät lastennäytelmää lapset ja nuoret-valinnaisen tutkinnon osan draaman tunneilla. Yleisöksi saapuu päiväkotilapsia eri puolilta Turkua.

Näytelmän työryhmä koostuu toisen vuoden opiskelijoista. He uskovat, että draamaryhmän opinnot ovat avuksi joka alalla, koska kaikissa töissä vaaditaan eläytymistä. Valinnaiset draamaopinnot ovat varhaiskasvatuksen lehtorin, erityisopettaja Kirsi Hellman-Suomisen ideoima ja 14 vuotta sitten aloittama hanke.

Haltijat käyvät kysymässä neuvoa Viisaalta

Ryhmää ohjaava varhaiskasvatuksen ja luovien aineiden opettaja Teija Hiltunen kiittelee paitsi opiskelijoitaan, myös yhteistyötä Aninkaisten koulutalon väen kanssa, juhlasalin lainaamisesta.

Teija Hiltusen mukaan näytelmän tekeminen päiväkodeille on hyvää yhteistyötä varhaiskasvatuksen kentän kanssa. Samalla kiitos lähtee kaikille työpaikkaohjaajille, joiden panostus opiskelijoiden tutustuttamisessa alalle on korvaamaton.

Puskutraktorit aikovat jyrätä Haltijametsän kerrostalojen tieltä

 

Haltijametsä vaarassa

 

näytökset

Aninkaisten koulutalo, Aninkaistenkatu 7

17.5, klo 9.15 ja 10.15

18.5, klo 9.15 ja 10.15

19.5, klo 9.15 ja 10.15

20.5, klo 9.15 ja 10.15

 

Näytöksissä on vielä tilaa, varaa paikat teija.hiltunen@turku.fi tai puhelimitse 0401472867