Ammatinvalinnan aika lähestyy, ja monella nuorella oma ala on vielä ehkä hakusessa tai varmistumatta. Tiistaina 27.9.2016 pidettävät Turun ammatti-instituutin TAIstep-koulutusmessut tarjoavat tulevaisuuden suunnittelun tueksi monipuolista tietoa ammatillisista opinnoista.

Messuilla esittäytyvät kaikki Turun ammatti-instituutin koulutusalat yksivuotisia koulutuksia unohtamatta. Paikan päällä pääsee myös kokemaan ja näkemään monenmoista sekä juttelemaan opiskelijoiden ja opettajien kanssa. Työnäytökset havainnollistavat, mitä eri ammateissa tehdään.

Tapahtuman yhteydessä saa tietoa siitä mitä tarkoittaa kaksoistutkinnon opiskelu. Luvassa infoa myös yrittäjyysopinnoista, kansainvälisestä toiminnasta sekä kilpailutoiminnasta. Pokestopilla on koko tapahtuman ajan lure päällä. Messuille ovat tervetulleita perheineen ja tukijoukkoineen kaikki nuoret, jotka suunnittelevat jatko-opintoja.

TAIstep 27.9.2016 klo 14.30 – 17.30
Turun ammatti-instituutti
Kellonsoittajankatu 9 - 11, Turku

Turun ammatti-instituutissa on haettavana noin 1500 aloituspaikkaa. Sähköinen haku löytyy osoitteesta www.opintopolku.fi. Ammatillinen perustutkinto on laajuudeltaan 180 osaamispistettä, ja sen suorittaminen kestää keskimäärin kolme vuotta. Koulutusaika voi vaihdella aiempien opintojen ja työkokemuksen mukaan. Ammatillisen perustutkinnon suorittaminen antaa vahvan ammatillisen perusosaamisen ja yleissivistyksen sekä yleisen jatko-opintokelpoisuuden ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin.

Kevään 2017 yhteishaku syksyllä 2017 alkavaan koulutukseen
hakuaika 21.2. - 14.3.2016

Asiasanat: