Ammatillisen koulutuksen opiskelijoilla, henkilökunnalla, kaupunkilaisilla sekä yrittäjillä on nyt ainutlaatuinen tilaisuus tulla seuraamaan lukio- ja ammattiopetusjaoston kokousta ja vaikuttamaan päätöksentekoon. Kokous pidetään Nuorten taide- ja toimintatalo Vimmassa tiistaina 8.11.

Turun sivistystoimialan lukio- ja ammattiopetusjaosto järjestää lajissaan ensimmäisen yleisölle avoimen kokouksen Nuorten taide- ja toimintatalo Vimmassa tiistaina 8.11.2016 klo 17 alkaen. Avoimia kokouksia tullaan järjestämään yhteensä kaksi. Syksyn kokouksen 8.11. aiheena on ammatillinen koulutus ja kevään kokouksen aiheena on lukiokoulutus.

Ammatillisessa koulutuksessa on tapahtunut ja on tapahtumassa paljon. Vuonna 2018 ammatillinen koulutus näyttää hyvin erilaiselta kuin nyt. Muutos tuntuu työpaikoilla, jonne osa oppimisesta siirtyy, ja oppilaitoksissa, kun opettajan rooli muuttuu valmentamisen suuntaan. Hallituksen kärkihankkeisiin kuuluva ammatillisen koulutuksen reformi pyrkii ottamaan työelämän ja oppijoiden tarpeet nykyistä selvemmin koulutuksen lähtökohdiksi.

Ammatillisen koulutuksen muutoksista johtuen Turun sivistystoimialan lukio- ja ammattiopetusjaosto haluaa järjestää avoimen kokouksen, jonka tavoitteena on antaa toimijoille vaikutusmahdollisuus. Tilaisuuteen kutsutaan kaikki ammatillisen koulutuksen opiskelijat sekä henkilökunta, kaupunkilaisia ja yrityselämää unohtamatta. Jaostolle voi lähettää myös kysymyksiä etukäteen osoitteeseen jarmo.linkosaari@turku.fi

Lukio- ja ammattiopetusjaoston avoin kokous

aika / tiistaina 8.11.2016 kello 17 – 19.30
paikka / Nuorten taide- ja toimintatalo Vimma, Aurakatu 16 3. krs

Ohjelma

klo 17 / Tervetuloa

  • Mari-Elina Koivusalo, jaoston puheenjohtaja
  • Hannu Immonen, palvelualuejohtaja
  • Jaoston esittely

klo 17.15 / Ammatillisen koulutuksen reformi

  • Paivi Lehtinen, palvelualuejohtaja
  • Hannu Immonen, palvelualuejohtaja

Kommenttipuheenvuorot

  • Mari-Elina Koivusalo, jaoston pj.
  • Niina Ratilainen, jaoston varapj.
  • Yleisöllä mahdollisuus kysymyksiin

klo 18.30 / Lukio- ja ammattiopetusjaoston kokous

  • Esityslistalla mm. taloustilanne, opiskelijatilanne

klo 19.30 / Tilaisuus päättyy

Ilmoittautuminen 7.11.2016 mennessä

http://my.surveypal.com/Jaoston_avoin_kokous_8-11-2016