Turun ammatti-instituutin valmistuville opiskelijoille järjestetyssä Tai Promissa tarjolla oli monenlaista eri ohjelmaa. Opiskelijat pääsivät mm. photo booth -kuvauksiin hauskoilla rekvisiitoilla varustettuna.

Turun ammatti-instituutin valmistuville opiskelijoille perjantaina 5.5. järjestetty tapahtuma Tai Prom järjestettiin tänä vuonna toista kertaa. Viime vuonna tapahtumalle haettiin rahoitusta nuorisovaltuustosta. Tänä vuonna tapahtuman rahoitti TAI:n oma opiskelijayhdistys TAIKA ry. Tapahtuma järjestettiin lähes kokonaan opiskelijoiden voimin.

Näissä tanssiaisissa ei vain tanssittu, sillä tarjolla oli monenlaista eri ohjelmaa. Opiskelijat pääsivät photo booth-kuvauksiin hauskoilla rekvisiitoilla varustettuna. Kilpailuina järjestettiin muun muassa musavisaa ja limboa. Illan juonsivat Jenni Luomaranta ja Asanti Owusu.

Dj-kaksikko OoD ja Jay Aloe viihdyttivät ja tanssittivat vieraita koko illan. Korvia hellittiin myös musiikkiesityksillä. Jenni häkellytti upealla lauluäänellään peräti kolme kertaa. Myös kanadalainen vaihto-opiskelija Daniel näytti lahjojaan kitaraa soittamalla. Tylsää ei tullut kilpailujen ääniä laskiessa, kun toinenkin juontajista, Asanti, pääsi ääneen runoja lausumalla. Illan aikana palkittiin myös paras fiilistelijä.

Lemminkäisenkadun tilan sisustamisesta vastasivat ensimmäisen vuoden sisustusompelun opiskelijat. Juhlan teemana ja värivaatimuksina olivat valkoinen, hopea ja sininen. Noin kymmenen hengen opiskelijaryhmä kuitenkin päätti tuoda tilaan myös mustaa, jotta juhla ei näyttäisi liikaa itsenäisyyspäivän juhlalta. Ryhmän opiskelija Sanna Mäkelä, kertoi projektin olleen mukava, ja olevansa tyytyväinen lopputulokseen. Ainoaksi ongelmaksi oli osoittautunut tilan korkeus sekä valoisuus. Se korjattiinkin katkaisemalla katto mustalla tukikankaalla, joka samalla myös hämärsi tilaa.

Tarjolla oli opiskelijoiden valmistamia sekä suolaisia että makeita herkkua ja juomapuolella maukkaita alkoholittomia drinkkejä. Kolmannen vuoden opiskelija Laura Lehtilä teki À la carte-näytön suunnittelemalla ja toteuttamalla noutopöydän järjestyksen. Lehtilä oli myös valinnut kuusi alkoholitonta cocktailia, joista ensimmäisen vuoden opiskelijat valitsivat neljä illan aikana tarjottaviksi. Myös lähihoitajaopiskelijoita oli saapunut tapahtumaan pitämään ensiapupistettä ja merkonomit vastasivat illan aikana narikasta.