Logomossa 31.10.– 1.11.2017 järjestettävän seminaarin teemana ovat positiivinen rakennemuutos ja toimintakulttuurin muutos.

Ammatillisen koulutuksen seminaari pidetään Logomossa, Köydenpunojankatu 14, 20100 Turku.

Seminaarin hinta:

Osallistumismaksu ilman majoitusta (2 pv):
Koko seminaari 330 €
1. päivä 225 €
2. päivä 175 €.

Tiedustelut:
johdon sihteeri Lucy Volosatova
 

#kuiei17

Tämä vuonna valtakunnallinen ammatillisen koulutuksen seminaari järjestetään Turussa. Seminaarin teemana ovat positiivinen rakennemuutos ja toimintakulttuurin muutos.

Ammatillisen koulutuksen erityisenä haasteena on uudistaa toimintaansa ja vastata samalla tämän päivän ja ylihuomisen työmarkkinoiden tarpeisiin. Talouden nopea käänne on viemässä Suomea jopa pulaan osaavasta työvoimasta. Samalla alkanut kasvu uudistaa työmarkkinoita laajemminkin synnyttäen uusia osaamistarpeita. Perinteiseen tapaan ohjelmaan kuuluvat myös ammatillisen koulutuksen laatupalkintojen jakaminen, Taitaja-kilpailuissa menestyneiden koulutuksen järjestäjien palkitseminen ja AMKE ry:n yhdistyskokous.

Tilaisuudessa puhuvat mm. opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen, Turun kaupunginjohtaja Aleksi Randell, Turun kauppakamarin toimitusjohtaja Minna Arve, Varsinais-Suomen liiton maakuntahallituksen puheenjohtaja Ilkka Kanerva, OKM:n ylijohtaja Mika Tammilehto ja Esko Valtaoja.

Tilaisuuden järjestävät Opetus- ja kulttuuriministeriö, Turun ammatti-instituutti, Turun aikuiskoulutuskeskus ja Ammattiosaamisen kehittämisyhdistys AMKE ry.