Kutkuttaisiko kilpailutoimintaan osallistuminen? Se että Taitaja-kisat näyttävät hyvältä CV:ssäsi ei ole suinkaan ainoa syy miksi kilpailu kannattaa! Niin, ja se voitto ei ole se tärkein juttu.

Kuva: Turun ammatti-instituutista osallistui Helsingin Taitaja2017-kilpailuihin yhteensä 19 kilpailijaa, 11 yksilölajissa ja kahdessa parilajissa. Tuomisina oli yhteensä 10 mitalia. Se oli hieno saavutus

Vuoden 2018 Taitaja-finaali kilpaillaan Tampereella 14.–17.5.2018.

Tässä kahdeksan syytä miksi kannattaa osallistua kilpailutoimintaan:

1.    Kisoista saa uusia kavereita

Turun ammatti-instituutista kilpailuun osallistuu joka vuosi paljon innokkaita opiskelijoita eri aloilta, joita et ehkä ole tavannut aikaisemmin. Kilpailijoita saapuu myös monista muista ammatillisista oppilaitoksista, joten uudet tuttavuudet eivät lopu kesken!

2.    Opit uusia asioita

Kehität omia taitojasi monipuolisissa kilpailutehtävissä. Pääset myös näkemään muissa oppilaitoksissa opiskelevien erilaisia tapoja tehdä asioita.

3.    Pääset testaamaan omaa osaamistasi

Testaa omaa osaamistasi alasi haasteellisissa tehtävissä.

4.    Saat paljon uusia kokemuksia

Lähes jokainen tämän vuoden kisaaja oli erityisesti innoissaan Taitaja-kisojen kautta saamistaan uusista kokemuksista.

5.    Työnantajat arvostavat kisakokemusta

Osallistumalla kilpailuihin näytät olevasi oma-aloitteinen osaava nuori. Eikä pidä unohtaa, että Taitaja-kisat näyttävät hyvältä cv:ssä!

6.    Voit tuoda esille omaa aktiivisuuttasi

Tärkeintä ei ole voitto vaan se että uskallat lähteä mukaan. Opettajasi olisi varmasti innoissaan, jos sanot hänelle haluavasi lähteä mukaan Taitaja-kilpailuun.

7.    Näet mitä muut alan opiskelijat osaavat

Kisaat yhdessä muiden ammatillisen oppilaitosten opiskelijoiden kanssa ja pystyt samalla näkemään heidän tapojaan toimia.

8.    No miksi ei!?

 

>>Lue lisää kilpailutoiminnasta ja Taitaja-kilpailuista