Aninkaisten koulutalon kokeilupäivässä pääset tutustumaan eri alojen työtehtäviin ja kuulemaan opiskelusta oppilaitoksessamme.

Ammatti-instituutin eri osaamisalat järjestävät lukuvuoden aikana koulukokeilupäiviä, jolloin yhdeksäsluokkalaisilla on mahdollisuus tulla tutustumaan ammattialoihin. Päivän aikana on mahdollisuus tutustua yhteen tai kahteen alaan (2h/ala).

Kokeilemalla ammatit tutuiksi

Aninkaisten koulutalon kokeilupäivässä oppilaat pääsevät tutustumaan alojen työtehtäviin työsaleissa ja kuulemaan opiskelusta oppilaitoksessamme. Jokainen kokeilija pääsee tekemään myös pieniä tehtäviä opettajan ohjauksessa. Ravintola- ja elintarvikealasta kiinnostuneet pääsevät tutustumaan opetuskeittiöön alan opiskelijoiden ohjaamina.

Aninkaisten koulutalossa voit opiskella elintarvikealaa, hiusalaa, hotelli-, ravintola- ja catering-alaa, kauneudenhoitoalaa, tekstiili- ja vaatetusalaa sekä kotityö- ja puhdistuspalvelualaa.

Koulukokeilujen ilmoittautumislinkki:

http://bit.ly/koulukokeilut

HUOM! Käythän valitsemassa itsellesi sopivat koulukokeiluajankohdat käyttämällä linkkiä, jonka saat sähköpostitse. Jos et saanut postia, tarkastathan myös roskapostikansion.