Turun ammatti-instituutissa, Peltolan koulutalossa järjestetään keskiviikkona 7.2.2018 jo toista kertaa Tekniikan ja liikenteen Rekrymessut. Messuille osallistuu Turun ammatti-instituutin tekniikan alan opiskelijoita rakennus-, puu-, sähkö-, maanmittaus-, LVI-, auto- ja logistiikka ja kone- ja tuotantotekniikan aloilta sekä Turun ammatti-korkeakoulun konetekniikan opiskelijoita.

Paikalle odotetaan saapuvaksi lähes tuhatta kävijää. Messuilla on nelisenkymmentä näytteilleasettajaa etsimässä itselleen työntekijöitä sekä kesätöihin että pidempiaikaisiin työsuhteisiin.

Messupäivä alkaa yritysten ja oppilaitoksen yhteisellä brunssitilaisuudella, jossa keskustellen etsitään uusia yhteistyömuotoja ja kuullaan uusimmat kuulumiset ammatillisen koulutuksen reformista. Messuhallin ovet aukeavat klo 11 ja messut jatkuvat klo 15 asti.

Varsinais-Suomen positiivinen rakennemuutos kannustaa yrityksiä ja oppilaitoksia entistä tiiviimpään yhteistyöhön, sillä osaavaa työvoimaa tarvitaan nyt paljon erityisesti tekniikan aloilla. Viime vuoden kokemukset messuilta osoittavat, että tässä tilaisuudessa solmitaan aidosti hyviä työsuhteita.