Hiusalan opiskelijat leikkaavat Turun työttömien yhdistyksen jäsenten hiuksia ilmaiseksi perjantaina 2.3.2018 kello 10.30-15.00. Paikkana on Turun seudun TST ry:n Iso-Heikkilässä, Kanslerintie 19:ssä, sijaitsevat tilat.

Viime vuoden marraskuussa järjestetyssä vastaavassa tapahtumassa noin 60 henkilöä sai uuden hiusmallin opiskelijatyönä. Positiivisen palautteen kannustamana tapahtuma päätettiin järjestää nyt uudelleen.

– Opiskelijoidemme tavoite tapahtumassa on tehdä hyväntekeväisyyttä ja samalla hankkia lisää kokemusta ja oppia hiusten leikkauksesta. Lisäksi yksi parhaimmista tapahtuman anneista on henkisellä puolella. Opiskelijamme oppivat itsenäisempää työotetta ja saavat onnistumisen kokemuksia, kertoo Turun ammatti-instituutin lehtori Silja Veijalainen.

– Päivä on vaativa ja se poikkeaa koulupäivistä, sillä opiskelijat tekevät leikkuut non-stoppina. Silti kaikilla on päivän päätteeksi win-win-fiilis, Veijalainen jatkaa.

Samankaltaista tapahtumaa on suunniteltu tulevana keväänä myös Varissuolle yhteistyössä Varissuon Työ ja Toiminta VT ry:n kanssa.