Turun ammatti-instituutissa, Peltolan koulutalossa järjestetään keskiviikkona 13.2.2019 jo kolmannen kertaa tekniikan ja liikenteen alan yritysten ja opiskelijoiden kohtaamisfoorumiksi rekrymessut. Messuille osallistuu Turun ammatti-instituutin tekniikan alan opiskelijoita rakennus-, puu-, sähkö-, ICT-, maanmittaus-, LVI-, auto- ja logistiikka ja kone- ja tuotantotekniikan aloilta.

Paikalle odotetaan saapuvaksi lähes tuhatta kävijää. Messuilla on nelisenkymmentä näytteilleasettajaa etsimässä itselleen työntekijöitä sekä kesätöihin että pidempiaikaisiin työsuhteisiin sekä koulutus- ja oppisopimuksiin.

Messupäivä alkaa yritysten ja oppilaitoksen yhteisellä brunssitilaisuudella, jossa keskustellen etsitään uusia yhteistyömuotoja ja kerrotaan yrittäjille oppisopimuskoulutuksen uusista tuulista. Messuhallin ovet aukeavat klo 11 ja messut jatkuvat klo 15 asti.

Varsinais-Suomen positiivinen rakennemuutos kannustaa yrityksiä ja oppilaitoksia entistä tiiviimpään yhteistyöhön, sillä osaavaa työvoimaa tarvitaan nyt paljon erityisesti tekniikan aloilla. Viime vuosien kokemukset messuilta osoittavat, että tässä tilaisuudessa solmitaan aidosti hyviä työsuhteita. Toivotamme opiskelijoillemme onnea työnhakuun!