TAIblogi

Kuulumisia ja havaintoja Turun ammatti-instituutin arjesta! Kirjoittajina toimivat TAIn opiskelijat, opettajat ja muu henkilökunta.

Uusimmat blogipostaukset

Opettajat keskustelevat pienryhmissä ennakointipajan asioista.

Opettajien ennakointiosaaminen vahvistuu TAIssa

23.3.2023 08.00
Opettajien ennakointitaidot lisääntyvät Turun ammatti-instituutissa vauhdilla. Ennakointiosaamisen merkitys nopeasti muuttuvassa maailmassa on ymmärretty osana opettajan työtä ja oppilaitoksen kehittämistä.
Vaaleansinisellä pohjalla on pari puuta ja tuulimylly juurineen/perustuksineen.

TAIn opiskelijat ovat ympäristötietoisia ja kaipaavat oppilaitokselta toimenpiteitä

2.3.2023 15.14 - Sanna Paloposki
Valtion nuorisoneuvoston ja Nuorisotutkimusverkoston vuosittain julkaisemassa Nuorisobarometrissa kuvataan suomalaisten 15–29-vuotiaiden nuorten arvoja ja asenteita, myös ympäristöasenteita.

Opettajat ennakoivat tulevaisuuden tuomia muutoksia

17.11.2022 13.53 - Kristiina Ojala
Turun ammatti-instituutissa on lähdetty kehittämään ennakointiosaamista ja ennakointikyvykkyyttä opettajille suunnatuissa työpajoissa.

ONK-hanke edistää jatkuvan haun opiskelijoiden kiinnittymistä opintoihin

2.11.2022 13.47 - Marika von Schöneman
Ravintola- ja cateringalan opiskelijat (vas.) Nelly Kagan, Eva Laur, tutor Sara Arvo, Viivi Kieleväinen, Saana Laaksonen ja Alex Karppinen opetusravintola Taitossa päivän päätteeksi.

Ohjauksen monet kasvot

28.9.2022 08.37 - Sari Iinattiniemi
Opiskelijalla on oikeus saada eri oppimisympäristöissä opetusta ja ohjausta sekä henkilökohtaista ja tarpeellista opinto-ohjausta (Laki ammatillisesta koulutuksesta 531/2017, 61§). Uudistuvassa opiskeluhuoltolaissa korostuu opiskeluhuollon ohjauksen ja tuen lähipalvelut.

Sivut