Elintarvikealan perustutkinto, oppisopimuskoulutus
Elintarvikealan perustutkinnon suorittanut työskentelee elintarvikkeiden valmistajana, lihatuotteiden valmistajana tai leipuri-kondiittorina erilaisissa elintarvikealan yrityksissä valmistus-, pakkaus-, varastointi- ja myyntitehtävissä.
Sisältö
Koulutus pohjautuu elintarvikealan perustutkinnon perusteisiin. Valittavissa jokin seuraavista kolmesta osaamisalasta: elintarviketeknologian osaamisala (elintarvikkeiden valmistaja), liha-alan osaamisala (lihatuotteiden valmistaja) tai leipomoalan osaamisala (leipuri-kondiittori).
Kesto ja toteutus
- Aloitus sopimuksen mukaan.
- Lähipäiviä on 3-4 krt/kk.
- Koulutuksen kesto on noin 2 vuotta riippuen opiskelijan aikaisemmista opinnoista ja työkokemuksesta.
Henkilökohtaistaminen
Perehdy ammatillisten tutkintojen suorittamiseen.
Hinta ja tuet
Koulutus on opiskelijalle ja työnantajalle maksutonta. Työnantaja maksaa opiskelijalle työpaikalla tapahtuvan oppimisen ajalta työehtosopimuksen mukaista palkkaa. Tietopuolisen opetuksen ajalta opiskelija voi hakea oppisopimustoimistolta opintososiaalisia etuja. Kysy lisää oppisopimustoimistosta.
Paikka
Turun ammatti-instituutti, Aninkaistenkatu 7, Turku
Koulutukseen hakeutuminen
Oppisopimuskoulutukseen hakeudutaan paikallisen oppisopimustoimiston kautta. Lisätietoja Turun oppisopimustoimistosta. Oppisopimuksen solmiminen edellyttää alan työpaikkaa, jonka opiskelija hankkii itse.
Lisätietoja koulutuksesta
Opettaja Anu Vasko, puh. 040 160 5320 tai anu.vasko@turku.fi
Opinto-ohjaaja Jutta Mäkynen, puh. 040 356 0954 tai jutta.makynen@turku.fi
Lisätietoja oppisopimuksesta
Turun oppisopimustoimisto
Yliopistonkatu 31 4.krs, 20100 TURKU
puh. 02 2633 4900
Oppisopimuksen yleisinfot tiistaisin klo 14.00 ja torstaisin klo 16.30
Koulutuksen esite: Elintarvikealan perustutkinto, oppisopimus (pdf)