Elintarvikealan perustutkinto, oppisopimuskoulutus

Elintarvikealan perustutkinnon suorittanut työskentelee elintarvikkeiden valmistajana, lihatuotteiden valmistajana tai leipuri-kondiittorina erilaisissa elintarvikealan yrityksissä valmistus-, pakkaus-, varastointi- ja myyntitehtävissä.

Sisältö

Koulutuksen aikana suoritetaan koko elintarvikealan perustutkinto. Valittavissa jokin seuraavista kolmesta osaamisalasta: elintarviketeknologian osaamisala (elintarvikkeiden valmistaja), liha-alan osaamisala (lihatuotteiden valmistaja) tai leipomoalan osaamisala (leipuri-kondiittori). Tutustu tutkinnon muodostumiseen ePerusteissa.

Kesto ja toteutus

  • Aloitus sopimuksen mukaan.
  • Lähipäiviä on 3-4 krt/kk.
  • Koulutuksen kesto on noin 2 vuotta riippuen opiskelijan aikaisemmista opinnoista ja työkokemuksesta.

Seuraavat aloitukset: 16.8.2022 ja 11.1.2023

Syksyn lähipäivät

  • 16.8.22 klo 16-20
  • 6.-7.9.22 klo 8-16
  • 4.-5.10.22 klo 8-16
  • 15.-16.11.22 klo 8-16

Kevään lähipäivät

  • 11.1.2023 klo 15-19
  • 24.1.2023  klo 8-16
  • 21.-22.2.2023 klo 8-16
  • 1.3.2023 klo 8-16

Lähipäiviin osallistutaan henkilökohtaisen suunnitelman mukaan.

Henkilökohtaistaminen

Perehdy ammatillisten tutkintojen suorittamiseen.

Hinta ja tuet

Koulutus on opiskelijalle ja työnantajalle maksutonta. Työnantaja maksaa opiskelijalle työpaikalla tapahtuvan oppimisen ajalta työehtosopimuksen mukaista palkkaa. Tietopuolisen opetuksen ajalta opiskelija voi hakea oppisopimustoimistolta opintososiaalisia etuja. Kysy lisää oppisopimustoimistosta.

Paikka

Turun ammatti-instituutti, Aninkaistenkatu 7, Turku

Koulutukseen hakeutuminen

Oppisopimuskoulutukseen hakeudutaan paikallisen oppisopimustoimiston kautta. Lisätietoja Turun oppisopimustoimistosta. Oppisopimuksen solmiminen edellyttää alan työpaikkaa, jonka opiskelija hankkii itse.

Lisätietoja koulutuksesta

Opettaja Anu Vasko
Opinto-ohjaaja Jutta Mäkynen

Lisätietoja oppisopimuksesta

Turun oppisopimustoimisto
Yliopistonkatu 31 4.krs, 20100 TURKU
puh. 02 2633 4900
Oppisopimuksen yleisinfot tiistaisin klo 14.00 ja torstaisin klo 16.30

Koulutuksen esite: Elintarvikealan perustutkinto (pdf)