Erikoistuotteiden valmistus pientuotannossa, elintarvikealan täydennyskoulutus, 21.9.-2.12.2021

Hakeutuminen 5.9.2021 mennessä.

Koulutus tarjoaa sinulle hyvän mahdollisuuden hankkia ammatillista osaamista vegaaniseen leivontaan ja ruoanvalmistukseen.

Koulutus on tarkoitettu elintarvike,  catering- ja suurtalousalan työelämässä toimiville alan ammattilaisille, jotka kaipaavat uutta perusosaamista työnsä tueksi. Koulutus on maksutonta.

Sisältö

Koulutuksen aikana suoritetaan elintarvikealan perustutkinnosta tutkinnon osa erikoistuotteiden valmistus (15 osp).

Kesto ja toteutus

Koulutus toteutetaan ajalla 21.9.-2.12.2021 ja sisältää yhteensä 11 lähipäivää. Koulutus sisältää lisäksi etäopiskelua lähijaksojen välillä. Ammattitaito osoitetaan alan todellisissa työtehtävissä.

Lähipäivät klo 14-20:

  • ti 21.9.2020 Orientaatio opintoihin. Mitä on vegaaniruoka?
  • ke-to 6-7.10.2021 Vegaanisen ruokavalion raaka-aineet ja käyttö
  • ke-to 20-21.10.2021 Vegaaninen ruuanvalmistus (pääruoka)
  • ke-to 3-4.11.2021 Vegaaninen leivonta (ruoka- ja kahvileivät)
  • ke-to 17-18.11.2021 Vegaaniset jälkiruuat ja konditoriatuotteet
  • ke-to 1-2.12.2021 Vegaanisen tuotekokonaisuuden valmistus

Henkilökohtaistaminen

Perehdy ammatillisten tutkintojen suorittamiseen.

Paikka

Turun ammatti-instituutti, Aninkaistenkatu 7, Turku

Hae verkossa

Klikkaa tästä ja täytä hakemus koulutukseen Wilmassa.

Hakeutuminen 5.9.2021 mennessä.  Koulutukseen hakeudutaan täyttämällä sähköinen hakulomake. Koulutukseen voi osallistua omaehtoisesti tai oppisopimuksella. Opinto-ohjaaja on yhteydessä kaikkiin hakeutujiin. Oppisopimukset voidaan solmia sen jälkeen. Mikäli olet työtön tai lomautettu, voit osallistua koulutukseen koulutussopimuksella.

Lisätietoja koulutuksesta

Tiimivastaava Päivi Laaksonen-Reuna, puh. 044 907 3932 tai paivi.laaksonen-reuna@turku.fi

Lisätietoja oppisopimuksesta

Koulutustarkastaja Tuomo Rahko, Tuomo Rahko, puh. 050 526 4629 tai tuomo.rahko@turku.fi

Koulutuksen esite: Erikoistuotteiden valmistus (pdf)