Ehostuspalvelut, hius- ja kauneudenhoitoalan lyhytkoulutus, 14.9.-21.12.2023, ilta- tai oppisopimuskoulutus

Hakuaika päättyy 21.7.2023.

Ehostuspalveluissa saat ammattitaitoa tehdä meikkejä eri ikäisille asiakkaille erilaisiin tilainteisiin ja teemoihin. Koulutus on tarkoitettu kosmetologeille, kampaajille, partureille, ammattiin palaaville tai ehostuksesta kiinnostuneille asiakaspalvelijoille. 

Tutkinnon osan suorittaneet osaavat tehdä ehostuksia eri-ikäisille asiakkaille eri tilanteisiin sekä toimia erilaisissa asiakaspalvelu-tilanteissa ja työyhteisön jäsenenä

Sisältö

Koulutuksen aikana suoritetaan hius- ja kauneudenhoitoalan perustkinnon osa Ehostuspalvelut (15 osp) ja sillä voidaan laajentaa alan perusosaamista.

Kesto ja toteutus

 • Koulutus alkaa 14.9.2023
 • Koulutuksen kesto on noin 3 kk tai henkilökohtaisen suunnitelman mukaan.
 • Koulutukseen sisältyy lähiopetusta, etäopiskelua sekä työelämässä oppimista.
 • Lähiopetusta on torstai-iltaisin klo 16.00–21.00.
 • Voit osallistua koulutukseen myös solmimalla oppisopimuksen.

Valintaperusteet

Koulutus on tarkoitettu kaikille ehostuksesta kiinnostuneille. Koulutus edellyttää alan työpaikkaa tai työelämässä oppimisen paikkaa.

 • Soveltuvuus alalle: Soveltuu henkilöille, jotka haluavat työskennellä hius- ja kauneudenhoitoalalla tai jatkaa opiskelua hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkintoon.
 • Motivaatio
 • Koulutuksen tarve
 • Edellytykset opiskeluun: Riittävät opiskelutaidot, riittävä suomen kielen taito, sitoutuminen opiskeluun ja tutkinnon suorittamiseen.

Henkilökohtaistaminen

Perehdy ammatillisten tutkintojen suorittamiseen.

Hinta ja tuet

Koulutus on opiskelijalle maksutonta. Kuluja tulee siveltimistä noin 50 €. Koulutus on suunniteltu sivutoimiseksi, joten se ei oikeuta opintososiaalisiin etuuksiin.

Jos olet työtön 25-vuotias tai vanhempi, sinulla on mahdollisuus opiskella työttömyysetuudella. Ole TE-toimistoon/kuntakokeiluun yhteydessä jo hakuvaiheessa tai viimeistään valintapäätöksen jälkeen ennen koulutuksen aloittamista.

Paikka

Turun ammatti-instituutti, Aninkaistenkatu 7, Turku

Hae verkossa

Klikkaa tästä ja täytä hakemus koulutukseen Wilmassa.

Hakuaika päättyy 21.7.2023. Koulutukseen hakeudutaan täyttämällä sähköinen hakulomake sekä osallistumalla pakolliseen valintatilaisuuteen ja haastatteluun.

Oppisopimuskoulutukseen hakeudutaan paikallisen oppisopimustoimiston kautta. Lisätietoja Turun oppisopimustoimistolta. Oppisopimuskoulutus edellyttää alan työpaikkaa, jonka opiskelija hankkii itse ennen opiskelun aloittamista.

Lisätietoja hakemisesta ja valinnasta

 • Pakollinen valintatilaisuus on keskiviikkona 2.8.2023 klo 9.00–10.00  etänä TEAMSin välityksellä. Linkki tilaisuuteen lähetetään hakemuksessa ilmoitettuun sähköpostiin. Seuraa aktiivisesti myös roskapostia.
 • Haastatteluun kutsutaan vain pakolliseen valintatilaisuuteen osallistuneet hakijat.
 • Haastattelut pidetään TEAMSin välityksellä torstaina 3.8.2023 klo 9.00–16.00 välillä. Saat kutsun haastatteluun sähköpostilla.
 • Opiskelijat valitaan valintaperusteet täyttävistä hakijoista. Valinnoista ilmoitetaan kaikille hakijoille.

Lisätietoja oppisopimuksesta

Turun oppisopimustoimisto
Yliopistonkatu 31 4.krs, 20100 TURKU
puh. 02 2633 4900
Oppisopimuksen yleisinfot tiistaisin klo 14.00 ja torstaisin klo 16.30

Kysy lisätietoja

Tiimivastaava Laura Lindholm
Opinto-ohjaaja Sari Barck