Ravintolakokki, ruokapalvelujen ammattitutkinto, 12.1.2021 alkaen, monimuoto- tai oppisopimuskoulutus

Koulutukseen hakeutuminen:

Hakuaika päättyy 30.11.2020. Koulutukseen hakeudutaan täyttämällä sähköinen hakulomake ja osallistumalla pakolliseen valintahaastatteluun. Katso lisätietoja hakeutumisesta.

Hae tästä: ravintolakokki

Koulutuksen esite: Ravintolakokki 2021K (pdf)

Voit myös osallistua koulutukseen solmimalla oppisopimuksen.

Ravintolaruoanvalmistuksen osaamisalan suorittanut ravintolakokki työskentelee ruokaravintolassa tai itsenäisenä yrittäjänä. Työpaikkoja ovat erityyppiset ruokaravintolat, tilaus- ja juhlapalveluyritykset ja matkustajalaivojen ruokaravintolat.

Sisältö

Koulutus pohjautuu ruokapalvelujen ammattitutkinnon perusteisiin, ravintolaruoanvalmistuksen osaamisalaan.

Kesto ja toteutus

  • Lähiopetusta pääsääntöisesti 2 x viikossa (ma-ilta ja ti-päivä), lisäksi verkko-opintoja.
  • Koulutuksen kesto n. 1,5 vuotta.

Valintaperusteet

  • Soveltuvuus alalle: Koulutuksen tai työkokemuksen kautta hankittu alan perusosaaminen
  • Motivaatio
  • Koulutuksen tarve
  • Edellytykset opiskeluun: Valmius alan työaikojen noudattamiseen, riittävät opiskelutaidot ja sitoutuminen sekä koulutuksen ja tutkinnon suorittamisen edellyttämä suomen kielen taito.

Henkilökohtaistaminen

Perehdy ammatillisten tutkintojen suorittamiseen.

Hinta ja tuet

Koulutuksen hinta on 300 euroa.

Koulutus on suunniteltu sivutoimiseksi, mutta se voidaan tarvittaessa toteuttaa myös päätoimisena. Päätoimiseen voi hakea tukea.

Paikka

Turun ammatti-instituutti, Lemminkäisenkatu 18 D, Turku

Lisätietoja hakeutumisesta

  • Järjestämme pakolliset valintahaastattelut viikolla 50.
  • Saat tarkemmat tiedot haastattelusta lähempänä ajankohtaa sähköpostitse.
  • Opiskelijat valitaan valintaperusteet täyttävistä hakijoista. Valinnoista ilmoitetaan kaikille hakijoille.

Lisätietoja koulutuksesta

Opinto-ohjaaja Maria Kallio, puh. 044 907 3945 tai maria.kallio@turku.fi