Pienyrittäjäksi leipomoalalle, elintarvikealan perustutkinnon osia, 1.2.2021 alkaen, päiväkoulutus

Koulutukseen hakeutuminen:

Hakuaika päättyy 3.1.2021. Koulutukseen hakeudutaan täyttämällä sähköinen hakulomake.  Katso lisätietoja hakeutumisesta.

Hae tästä: pienyrittäjäksi leipomoalalle

Koulutuksen esite: Pienyrittäjäksi leipomoalalle 2021K (pdf)

Koulutus on tarkoitettu niille, joita kiinnostaa toimia leipomoalan pienyrittäjänä. Koulutuksen aikana opitaan valmistamaa leipomo- ja konditoria-alan tuotteita sekä saadaan valmiuksia oman yrityksen perustamiseen.

Sisältö

Koulutuksen aikana suoritetaan elintarvikealan perustutkinnosta tutkinnon osat Elintarviketuotannossa toimiminen (35 osp) sekä Yritystoiminnan suunnittelu (15 osp). Lisäksi koulutus sisältää seuraavat opinnot:

  • Viestintä- ja vuorovaikutus, suomen kielen opintoja (4 osp)
  • Yrittäjyys- ja yrittäjämäinen toiminta (1 osp)
  • Kestävän kehityksen edistäminen (1 osp)

Kesto ja toteutus

  • Koulutus sisältää lähiopetusta ja etäopiskelua sekä työelämässä oppimista.
  • Koulutuksen kesto 1.2.-31.8.2021, heinäkuu on lomaa.

Valintaperusteet

  • Soveltuvuus alalle
  • Motivaatio
  • Koulutuksen tarve
  • Edellytykset opiskeluun

Henkilökohtaistaminen

Perehdy ammatillisten tutkintojen suorittamiseen.

Hinta ja tuet

Koulutus on opiskelijalle maksutonta. Opiskelija maksaa itse kengistä ja oppimateriaaleista aiheutuvat kulut. Opiskelu on päätoimista, joten siihen voi hakea KELAn opintotukea. Kysy TE-toimistosta lyhytkestoisten opintojen suorittamisesta työttömyysetuudella.

Paikka

Turun ammatti-instituutti, Aninkaistenkatu 7, Turku

Lisätietoja hakeutumisesta

  • Haastattelut järjestetään erikseen ilmoitettavana ajankohtana, haastatteluun lähetetään erillinen kutsu sähköpostilla.
  • Opiskelijat valitaan valintaperusteet täyttävistä hakijoista. Valinnoista ilmoitetaan kaikille hakijoille.

Lisätietoja koulutuksesta

Tiimivastaava Päivi Laaksonen-Reuna, puh. 044 907 3932 tai paivi.laaksonen-reuna@turku.fi