Mestarikokki XIX - mestariksi mestareiden opissa, 19.4.-11.5.2021
Koulutukseen ilmoittautuminen:
Koulutukseen ilmoittaudutaan täyttämällä sähköinen hakulomake 12.4.2021 mennessä, jonka jälkeen opettaja on yhteydessä hakijaan haastattelun merkeissä.
Ilmoittaudu tästä: mestarikokki
Koulutuksen esite: Mestarikokki XIX, 2021K (pdf)
Voit myös osallistua koulutukseen solmimalla oppisopimuksen.
Turun ammatti-instituutti järjestää ruuanvalmistuksesta innostuneille Mestarikokki-kurssin. Kurssin tavoitteena on kädentaitojen ja osaamisen kehittäminen. Kouluttajina toimivat alan mestarit.
Sisältö ja toteutus
Koulutuksen yhteydessä suoritetaan ruokapalvelujen ammattitutkinnon osa/osia. Opiskelijalta edellytetään alan perustietoja ja -taitoja ja/tai riittävää työkokemusta sekä halua itsensä ja ammattitaitonsa edelleen kehittämiseen. Ammattitaito osoitetaan todellisissa työtehtävissä ja toimissa.
Koulutusillat pidetään klo 16.00-20.00 välillä:
- Maanantai 19.4.2021
- Tiistai 20.4.2021
- Maanantai 26.4.2021
- Tiistai 27.4.2021
- Maanantai 3.5.2021
- Tiistai 4.5.2021
- Maanantai 10.5.2021
- Tiistai 11.5.2021
Kouluttajat
Kouluttajina toimivat Taneli Korsiala (Myllyvirta) ravintola Nude, Jenni Kevo ravintola Kuori, Mika Parviainen Valio ja Roni Toivari ravintola Ruben.
Hinta
Koulutuksen hinta on 150 €. Mikäli olet työtön tai lomautettu, koulutus on maksutonta
Paikka
Turun ammatti-instituutti, Lemminkäisenkatu 18 D, Turku
Lisätietoja koulutuksesta
Lehtori Riikka Mantila, puh. 044 907 3074 tai riikka.mantila@turku.fi