Mestarikokki XIX - mestariksi mestareiden opissa, 19.4.-11.5.2021

Koulutukseen ilmoittautuminen:

Koulutukseen ilmoittaudutaan täyttämällä sähköinen hakulomake 12.4.2021 mennessä, jonka jälkeen opettaja on yhteydessä hakijaan haastattelun merkeissä.

Ilmoittaudu tästä: mestarikokki

Koulutuksen esite: Mestarikokki XIX, 2021K (pdf)

Voit myös osallistua koulutukseen solmimalla oppisopimuksen.

Turun ammatti-instituutti järjestää ruuanvalmistuksesta innostuneille Mestarikokki-kurssin. Kurssin tavoitteena on kädentaitojen ja osaamisen kehittäminen. Kouluttajina toimivat alan mestarit.

Sisältö ja toteutus

Koulutuksen yhteydessä suoritetaan ruokapalvelujen ammattitutkinnon osa/osia. Opiskelijalta edellytetään alan perustietoja ja -taitoja ja/tai riittävää työkokemusta sekä halua itsensä ja ammattitaitonsa edelleen kehittämiseen. Ammattitaito osoitetaan todellisissa työtehtävissä ja toimissa.

Koulutusillat pidetään klo 16.00-20.00 välillä:

  • Maanantai 19.4.2021
  • Tiistai 20.4.2021
  • Maanantai 26.4.2021
  • Tiistai 27.4.2021
  • Maanantai 3.5.2021
  • Tiistai 4.5.2021
  • Maanantai 10.5.2021
  • Tiistai 11.5.2021

Kouluttajat

Kouluttajina toimivat Taneli Korsiala (Myllyvirta) ravintola Nude, Jenni Kevo ravintola Kuori, Mika Parviainen Valio ja Roni Toivari ravintola Ruben.

Hinta

Koulutuksen hinta on 150 €. Mikäli olet työtön tai lomautettu, koulutus on maksutonta

Paikka

Turun ammatti-instituutti, Lemminkäisenkatu 18 D, Turku

Lisätietoja koulutuksesta

Lehtori Riikka Mantila, puh. 044 907 3074 tai riikka.mantila@turku.fi