Mestarikokki XX - mestariksi mestareiden opissa, 17.1.-8.2.2022

Ilmoittaudu 9.1.2022 mennessä.

Turun ammatti-instituutti järjestää ruuanvalmistuksesta innostuneille Mestarikokki-koulutuksen. Koulutuksen tavoitteena on kädentaitojen ja osaamisen kehittäminen.

Sisältö ja toteutus

Koulutuksen yhteydessä suoritetaan ruokapalvelujen ammattitutkinnon osa/osia. Opiskelijalta edellytetään alan perustietoja ja -taitoja ja/tai riittävää työkokemusta sekä halua itsensä ja ammattitaitonsa edelleen kehittämiseen. Ammattitaito osoitetaan todellisissa työtehtävissä ja toimissa.

Koulutusillat pidetään klo 16.00-20.00 välillä:

  • 17.-18.1. Klassikkoruoat, Jesse Söderlund
  • 24.-25.1. Aasian makuja, Valtteri Willberg
  • 31.1.-1.2. Jälkiruoat, Ville Korpi
  • 7.-8.2.  Fine Dining, Roni Toivari

Kouluttajat

Kouluttajina toimivat Jesse Söderlund (Jesse´s Kitchen), Valtteri Willberg (ravintola Karu), Ville Korpi (ravintola Ludu) ja Roni Toivari (ravintola Ruben).

Hinta

Koulutuksen hinta on 150 €. Opinnot eivät ole päätoimisia, joten ne eivät oikeuta opintososiaalisiin etuuksiin.

Paikka

Turun ammatti-instituutti, Lemminkäisenkatu 18 D, Turku

Ilmoittaudu verkossa

Klikkaa tästä ja ilmoittaudu koulutukseen Wilmassa.

Koulutukseen ilmoittaudutaan täyttämällä sähköinen hakulomake 9.1.2022 mennessä. Koulutukseen osallistuminen vaatii alan työpaikkaa, jossa tutkinnossa vaadittu osaaminen voidaan osoittaa. Kaikkiin hakijoihin ollaan yhteydessä ja samalla katsotaan täyttääkö työpaikka kriteerit tutkinnon osan suorittamiselle.

Voit myös osallistua koulutukseen solmimalla oppisopimuksen.

Lisätietoja koulutuksesta

Lehtori Riikka Mantila, puh. 044 907 3074 tai riikka.mantila@turku.fi

Koulutuksen esite: Mestarikokki (pdf)