Suurkeittiötoiminnan perusteet, ravintola-alan täydennyskoulutus, 27.3.-18.4.2023, monimuoto- ja oppisopimuskoulutus

Ilmoittaudu 19.3.2023 mennessä.

Turun ammatti-instituutti järjestää alan ammattilaisille koulutuksen suurkeittiötoiminnan perusteista. Koulutuksen tavoitteena on kokin osaamisen syventäminen tai laajentaminen vastaamaan modernin ammattikeittiön tarpeita.

Sisältö ja toteutus

Koulutuksen yhteydessä suoritetaan ruokapalvelujen ammattitutkinnon osa/osia. Tutustu tutkinnon osiin tarkemmin ePerusteissa. Opiskelijalta edellytetään alan perustietoja ja -taitoja ja/tai riittävää työkokemusta sekä halua itsensä ja ammattitaitonsa edelleen kehittämiseen. Ammattitaito osoitetaan todellisissa työtehtävissä.

Koulutuspäivät/-illat:

ma 27.3. etä        tuotannon ohjaus
ti 28.3. klo 9-15    ilmastoystävällinen ruoka
ma 3.4. klo 16-20    tuotekehitys
ti 4.4. klo 9-15        turvallinen ja terveellinen ruoka
ma 10.4. etä        kestävä kehitys
ti 11.4. klo 9-15    valmistusmenetelmät
ma 17.4. klo 16-20    ruokatuotannon rationalisointi
ti 18.4. klo 9-15    ruokatrendit

Kouluttajat

Kouluttajina toimivat Turun ammatti-instituutin opettajat.

Hinta

Koulutuksen hinta on 150 €. Opinnot eivät ole päätoimisia, joten ne eivät oikeuta opintososiaalisiin etuuksiin.

Paikka

Turun ammatti-instituutti, Lemminkäisenkatu 18 D, Turku

Ilmoittaudu verkossa

Klikkaa tästä ja ilmoittaudu koulutukseen Wilmassa.

Koulutukseen ilmoittaudutaan täyttämällä sähköinen hakulomake 19.3.2023 mennessä. Koulutukseen osallistuminen vaatii alan työpaikkaa, jossa tutkinnossa vaadittu osaaminen voidaan osoittaa. Kaikkiin hakijoihin ollaan yhteydessä ja samalla katsotaan täyttääkö työpaikka kriteerit tutkinnon osan suorittamiselle.

Voit myös osallistua koulutukseen solmimalla oppisopimuksen.

Lisätietoja koulutuksesta

Opettaja Pia Venäläinen

Koulutuksen esite: Suurkeittiötoiminnan perusteet (pdf)