Huipputarjoilija – ruoka- ja viinitarjoilun hienoudet, 16.1.–7.2.2023, ilta- ja oppisopimuskoulutus

Ilmoittaudu 8.1.2023 mennessä.

Turun ammatti-instituutti järjestää alan ammattilaisille Huipputarjoilija -koulutuksen. Koulutuksen tavoitteena on tuotetietouden, kädentaitojen ja tarjoiluosaamisen kehittäminen.

Sisältö ja toteutus

Koulutuksen yhteydessä suoritetaan ravintolan asiakaspalvelun ammattitutkinnon osa/osia. Tutustu tutkinnon rakenteeseen tarkemmin ePerusteissa. Opiskelijalta edellytetään alan perustietoja ja – taitoja ja/tai riittävää työkokemusta sekä halua itsensä ja ammattitaitonsa edelleen kehittämiseen. Ammattitaito osoitetaan todellisissa työtehtävissä ja toimissa.

Koulutusillat pidetään klo 16.00-20.00 välillä:

  • 16.-17.1. Jälkiruokaviinit ja väkevöidyt viinit
  • 23.-24.1. Viinin ja ruoan yhdistäminen
  • 30.1.-31.1. Saksa viinimaana, viinien tarjoilutekniikat
  •  6.-7.2.  Ruoka ja cocktail, Miika Virtanen

Hinta

Koulutuksen hinta on 150 €. Opinnot eivät ole päätoimisia, joten ne eivät oikeuta opintososiaalisiin etuuksiin.

Oppisopimuskoulutus on opiskelijalle ja työnantajalle maksutonta.

Paikka

Turun ammatti-instituutti, Lemminkäisenkatu 18 D, Turku

Ilmoittaudu verkossa

Klikkaa tästä ja ilmoittaudu koulutukseen Wilmassa.

Koulutukseen ilmoittaudutaan täyttämällä sähköinen hakulomake 8.1.2023 mennessä. Koulutukseen osallistuminen vaatii alan työpaikkaa, jossa tutkinnossa vaadittu osaaminen voidaan osoittaa. Kaikkiin hakijoihin ollaan yhteydessä ja samalla katsotaan täyttääkö työpaikka kriteerit tutkinnon osan suorittamiselle. 

Haastattelut pidetään viikolla 2. Haastatteluun lähetetään erillinen kutsu sähköpostiste hakuajan päätyttyä. Seuraa aktiivisesti myös roskapostia.

Voit myös osallistua koulutukseen solmimalla oppisopimuksen.

Lisätietoja koulutuksesta

Opettaja Kaisa Rantanen

Koulutuksen esite: Huipputarjoilija (pdf)