Turvallisuusvalvoja, turvallisuusalan perustutkinto, monimuoto- tai oppisopimuskoulutus

Koulutukseen on jatkuva haku.

Suoritettuasi turvallisuusalan perustutkinnon omaat laaja-alaiset perustiedot ja valmiudet työskennellä yksityisellä turvallisuusalalla, erikoistua sekä jatkokouluttaa itseäsi. Julkishallinnon organisaatioturvallisuus sisältää pääosin samat asiat ja lainsäädäntökin on monilta osin yhtenevä.

Esimerkkeinä työtehtävistä ovat yksityisen turvallisuusalan työt vartijana, järjestyksenvalvojana ja tekniikkaan erikoistuneena turvasuojajana. Osaamistasi voit kehittää myös muissa turvallisuuden osa-alueissa, kuten vaikka logistiikassa tai ympäristöturvallisuudessa. Ihmisen kohtaamistaitojen merkityksen ymmärrys sekä käytännön osaaminen ovat aina läsnä kaikessa, mitä teet.

Haastava ja palkitseva turvallisuusalan osaaminen on läsnä elämässämme, aina ja kaikkialla!

Sisältö

Koulutus pohjautuu turvallisuusalan perustutkinnon perusteisiin.

Opiskelemaan nyt, korttikoulutuksiin maaliskuussa 2021 ja alalle töihin jo ensi kesäksi?

Kesto ja toteutus

Voit aloittaa sopimuksen mukaan. Koulutus kestää noin 1,5-2 vuotta riippuen osaamisestasi. Opinnot toteutamme monimuotokoulutuksena. Siihen sisältyy lähiopetusta, itseopiskelua, verkkototeutuksia. Tavoite on oppiminen työelämässä, jotta pääset soveltamaan osaamistasi. Tarvittaessa autamme työkohteiden hankinnassa ja nykyinen työelämäosaamisesi toimii erinomaisen hyvänä lähtökohtana!

Valintaperusteet

Huomioithan, että tähän toteutusmalliin osallistuminen edellyttää omatoimista työskentelyä, työelämäyhteistyötä ja usein myös 18 vuoden ikää.

Henkilökohtaistaminen

Perehdy ammatillisten tutkintojen suorittamiseen.

Hinta ja tuet

Koulutus on maksutonta. Hankit itse tarvittavan oppimateriaalin ja kuluja voi tulla erilaisista korttimaksuista (esim. hygieniapassi, työturvallisuuskortti ja tulityökortti).

Opiskelu voi olla päätoimista, joten siihen voit hakea tukea.

Paikka

Turun ammatti-instituutti, Kukkulakuja 3, Turku

Hae verkossa

Klikkaa tästä ja täytä hakemus turvallisuusvalvojan koulutukseen Wilmassa.

Koulutukseen on jatkuva haku. Koulutukseen hakeudutaan täyttämällä sähköinen hakulomake ja osallistumalla pakolliseen valintahaastatteluun sekä mahdolliseen valintatestiin. Voit myös osallistua koulutukseen solmimalla oppisopimuksen.

Lisätietoja hakemisesta ja valinnasta

  • Haastattelut ja mahdolliset valintatestit pidetään Juhannuskukkulan koulutalolla. Tilaisuuteen lähetetään kutsu sähköpostilla.
  • Opiskelijat valitaan valintaperusteet täyttävistä hakijoista. Valinnoista ilmoitetaan kaikille hakijoille.

Kysy lisätietoja

Opinto-ohjaaja Maarit Vahti, puh. 044 907 3982 tai maarit.vahti@turku.fi
Koulutuspäällikkö Pekka Frantsi, puh.040 5745631 tai pekka.frantsi@turku.fi

Koulutuksen esite:Turvallisuusalan perustutkinto 2021 (pdf)