Kokki/tarjoilija, ravintola- ja catering-alan perustutkinto, 11.1.2021 alkaen, oppisopimuskoulutus

Koulutukseen hakeutuminen:

Oppisopimuskoulutukseen hakeudutaan paikallisen oppisopimustoimiston kautta. Lisätietoja Turun oppisopimustoimistosta. Oppisopimuskoulutus edellyttää alan työpaikkaa, jonka opiskelija hankkii itse ennen opiskelun aloittamista.

Koulutuksen esite: kokki/tarjoilija, oppisopimus 2021K (pdf)

Huom. Voit hakea myös omaehtoiseen koulutukseen.

Opiskele ravintola- ja cateringalaa työelämävaltaisesti.

Kokki osaa valmistaa maukasta, ravitsevaa ja terveellistä ruokaa erilaisille asiakkaille, toimia hygieenisesti ja kestävän kehityksen mukaisesti sekä tunnistaa peruselintarvikkeet ja -raaka-aineet.

Tarjoilija osaa myydä ja tarjoilla ruokia ja juomia, laittaa tuotteet esille ja kunnostaa asiakastiloja sekä palvella suomalaisia ja kansainvälisiä asiakkaita.

Sisältö

Koulutus pohjautuu ravintola- ja cateringalan perustutkinnon perusteisiin, ruokapalvelun TAI asiakaspalvelun osaamisalaan.

Kesto ja toteutus

  • Lähiopetusta on oppilaitoksessa tarjolla maanantaisin ja/tai tiistaisin klo 9-16.
  • Koulutus kestää opiskelijan aiemmista opinnoista sekä oppisopimuspaikasta ja -ajasta riippuen 1,5-2 vuotta.

Henkilökohtaistaminen

Perehdy ammatillisten tutkintojen suorittamiseen.

Hinta ja tuet

Koulutus on opiskelijalle ja työnantajalle maksutonta. Työnantaja maksaa opiskelijalle työpaikalla tapahtuvan oppimisen ajalta työehtosopimuksen mukaista palkkaa. Tietopuolisen opetuksen ajalta opiskelija voi hakea oppisopimustoimistolta opintososiaalisia etuja. Kysy lisää oppisopimustoimistosta.

Paikka

Turun ammatti-instituutti, Lemminkäisenkatu 18 D, Turku

Lisätietoja koulutuksesta

Opinto-ohjaaja Maria Kallio, puh. 044 907 3945 tai maria.kallio@turku.fi

Lisätietoja oppisopimuksesta

Turun oppisopimustoimisto
Yliopistonkatu 31 4.krs, 20100 TURKU
puh. 02 2633 4900
Oppisopimuksen yleisinfot tiistaisin klo 14.00 ja torstaisin klo 16.30