Ravintolakokki, ruokapalvelujen ammattitutkinto, 11.1.2022 alkaen

Hakuaika päättyy 6.12.2021.

Ravintolaruoanvalmistuksen osaamisalan suorittanut ravintolakokki työskentelee ruokaravintolassa tai itsenäisenä yrittäjänä. Työpaikkoja ovat erityyppiset ruokaravintolat, tilaus- ja juhlapalveluyritykset ja matkustajalaivojen ruokaravintolat.

Sisältö

Koulutuksen aikana suoritetaan koko ruokapalvelujen ammattitutkinto, ravintolaruoanvalmistuksen osaamisala. Tutustu tutkinnon muodostumiseen ePerusteissa.

Kesto ja toteutus

  • Lähiopetusta pääsääntöisesti 2 x viikossa (ma-ilta ja ti-päivä), lisäksi verkko-opintoja.
  • Koulutuksen kesto n. 1,5 vuotta.
  • Tutkinnossa vaadittu ammattitaito osoitetaan omaan alan työpaikkaan tai  koulutussopimuspaikkaan liittyvillä näytöillä.

Valintaperusteet

  • Soveltuvuus alalle: Koulutuksen tai työkokemuksen kautta hankittu alan perusosaaminen
  • Motivaatio
  • Koulutuksen tarve
  • Edellytykset opiskeluun: Riittävät opiskelutaidot, riittävä suomen kielen taito, sitoutuminen opiskeluun ja tutkinnon suorittamiseen.

Henkilökohtaistaminen

Perehdy ammatillisten tutkintojen suorittamiseen.

Hinta ja tuet

Koulutuksen hinta on 300 euroa. Koulutus on suunniteltu sivutoimiseksi, mutta se voidaan tarvittaessa toteuttaa myös päätoimisena. Päätoimiseen voi hakea tukea.

Paikka

Turun ammatti-instituutti, Lemminkäisenkatu 18 D, Turku

Hae verkossa

Klikkaa tästä ja täytä hakemus koulutukseen Wilmassa.

Hakuaika päättyy 6.12.2021. Koulutukseen hakeudutaan täyttämällä sähköinen hakulomake sekä osallistumalla pakolliseen valintahaastatteluun. Voit myös osallistua koulutukseen solmimalla oppisopimuksen.

Lisätietoja hakemisesta ja valinnasta

  • Valintahaastattelut järjestetään viikolla 50, haastatteluun lähetetään erillinen kutsu sähköpostitse.
  • Opiskelijat valitaan valintaperusteet täyttävistä hakijoista. Valinnoista ilmoitetaan kaikille hakijoille.

Kysy lisätietoja

Opinto-ohjaaja Maria Kallio, puh. 044 907 3945 tai maria.kallio@turku.fi

Koulutuksen esite: Ravintolakokki (pdf)