Ravintolakokki, ruokapalvelujen ammattitutkinto, 11.1.2022 alkaen, oppisopimuskoulutus

Ravintolaruoanvalmistuksen osaamisalan suorittanut ravintolakokki työskentelee ruokaravintolassa tai itsenäisenä yrittäjänä. Työpaikkoja ovat erityyppiset ruokaravintolat, tilaus- ja juhlapalveluyritykset ja matkustajalaivojen ruokaravintolat.

Sisältö

Koulutuksen aikana suoritetaan koko ruokapalvelujen ammattitutkinto, ravintolaruoanvalmistuksen osaamisala. Tutustu tutkinnon muodostumiseen ePerusteissa.

Kesto ja toteutus

  • Lähiopetusta pääsääntöisesti 2 x viikossa (ma-ilta ja ti- päivä), lisäksi verkko-opintoja.
  • Koulutuksen kesto n. 1,5 vuotta.
  • Tutkinnossa vaadittu ammattitaito osoitetaan alan työpaikkaan liittyvillä näytöillä.

Henkilökohtaistaminen

Perehdy ammatillisten tutkintojen suorittamiseen.

Hinta ja tuet

Koulutus on opiskelijalle ja työnantajalle maksutonta. Työnantaja maksaa opiskelijalle työpaikalla tapahtuvan oppimisen ajalta työehtosopimuksen mukaista palkkaa. Tietopuolisen opetuksen ajalta opiskelija voi hakea oppisopimustoimistolta opintososiaalisia etuja. Kysy tukimahdollisuuksista lisää oppisopimustoimistosta.

Paikka

Turun ammatti-instituutti, Lemminkäisenkatu 18 D, Turku

Koulutukseen hakeutuminen

Oppisopimuskoulutukseen hakeudutaan paikallisen oppisopimustoimiston kautta. Lisätietoja Turun oppisopimustoimistosta. Oppisopimuksen solmiminen edellyttää alan työpaikkaa, jonka opiskelija hankkii itse. Voit hakea myös omaehtoiseen koulutukseen.

Lisätietoja oppisopimuksesta

Turun oppisopimustoimisto
Yliopistonkatu 31 4.krs, 20100 TURKU
puh. 02 2633 4900
Oppisopimuksen yleisinfot tiistaisin klo 14.00 ja torstaisin klo 16.30

Lisätietoja koulutuksesta

Opinto-ohjaaja Maria Kallio, puh. 044 907 3945 tai maria.kallio@turku.fi