Turvallisuusvalvoja, turvallisuusalan perustutkinto, 15.8.2022 alkaen, oppisopimuskoulutus

Turvallisuus on läsnä aina ja kaikkialla. Turvallisuusalan perusopinnoilla mahdollistat itsellesi laaja-alaisen työllistymis- ja jatkokoulutusmahdollisuuden. Alan työtilanne on hyvä ja ala monipuolistuu etenkin turvallisuustekniikan kehittyessä ja monipuolistuessa. Työtä tehdään ihmisten parissa ja uuden oppiminen on jatkuvaa.

Esimerkkeinä työtehtävistä ovat yksityisen turvallisuusalan työt vartijana, järjestyksenvalvojana ja tekniikkaan erikoistuneena turvasuojaajana.

Ota siis ensimmäinen askel kohti elinikäistä oppimista laajalla ja monialaisella turvallisuusalalla!

Sisältö

Koulutuksen aikana suoritetaan koko turvallisuusalan perustutkinto. Tutustu tutkinnon muodostumiseen ePerusteissa.

Kesto ja toteutus

Koulutuksen kesto on noin 2-3 vuotta riippuen opiskelijan aikaisemmista opinnoista ja työkokemuksesta. Oppisopimuskoulutus tapahtuu pääsääntöisesti työpaikalla työtä tehden työehtosopimuksen mukaisella korvauksella. Lähipäivät sovitaan yksilöllisesti henkilökohtaistamisen yhteydessä.

Henkilökohtaistaminen

Perehdy ammatillisten tutkintojen suorittamiseen.

Hinta ja tuet

Koulutus on opiskelijalle ja työnantajalle maksutonta. Työnantaja maksaa opiskelijalle työpaikalla tapahtuvan oppimisen ajalta työehtosopimuksen mukaista palkkaa. Tietopuolisen opetuksen ajalta opiskelija voi hakea oppisopimustoimistolta opintososiaalisia etuja. Kysy tukimahdollisuuksista lisää oppisopimustoimistosta.

Opiskelija hankkii itse tarvittavan oppimateriaalin. Lisäksi kuluja tulee erilaisista korttimaksuista (esim. hygieniapassi, työturvallisuuskortti ja tulityökortti).

Paikka

Turun ammatti-instituutti, Kukkulakuja 3, Turku

Koulutukseen hakeutuminen

Oppisopimuskoulutukseen hakeudutaan paikallisen oppisopimustoimiston kautta. Oppisopimuksen solmiminen edellyttää alan työpaikkaa, jonka opiskelija hankkii itse.

Voit hakea myös omaehtoiseen koulutukseen.

Lisätietoja oppisopimuksesta

Turun oppisopimustoimisto
Yliopistonkatu 31 (4.krs), Turku
puh. 02 2633 4900

Oppisopimuksen yleisinfot tiistaisin klo 14.00 ja torstaisin klo 16.30

Lisätietoja koulutuksesta

Tiimivastaava Markku Hietanen, puh. 040 355 2908 ja markku.hietanen@edu.turku.fi

Koulutuksen esite: Turvallisuusvalvoja (pdf)