Mielenterveys- ja päihdetyön osaamisalaopinnot, päiväkoulutus

Haku on avoinna toistaiseksi.

Mielenterveys- ja päihdetyön osaamisalalta työllistytään erityisesti mielenterveys- ja päihdetyön yksiköihin ja perhekoteihin.

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka olet valmis lähihoitaja ja haluat syventää ammatillista osaamistasi toisen osaamisalan opinnoilla! Tai sinulle, joka olet suorittanut jo sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon pakolliset tutkinnon osat 1.8.2018 voimaan tulleilla perusteilla.

Sisältö

Koulutuksen aikana suoritetaan suoritetaan sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon mielenterveys- ja päihdetyön osaamisalan tutkinnon osat:

Kesto ja toteutus

Aloitus sopimuksen mukaan. Koulutukseen sisältyy lähiopetusta, etäopiskelua sekä työelämässä oppimista. Työelämässä tapahtuva oppiminen toteutetaan työvuorojen mukaisesti. Koulutuksen kesto on noin yksi lukuvuosi.

Valintaperusteet

  • Hakijalla tulee olla suoritettuna koko sosiaali- ja terveysalan perustutkinto TAI tutkinnon pakolliset tutkinnon osat 1.8.2018 voimaan tulleilla perusteilla
  • Soveltuvuus alalle: mm. fyysinen ja psyykkinen terveys (SORA-lainsäädäntö)
  • Motivaatio
  • Koulutuksen tarve
  • Edellytykset opiskeluun: riittävät opiskelutaidot, riittävä suomen kielen taito, sitoutuminen opiskeluun ja tutkinnon suorittamiseen

Henkilökohtaistaminen

Perehdy ammatillisten tutkintojen suorittamiseen.

Hinta ja tuet

Koulutus on opiskelijalle maksutonta. Opiskelija hankkii itse tarvittavan oppimateriaalin. Opiskelu on päätoimista, joten siihen voi hakea tukea. 

Paikka

Turun ammatti-instituutti, Ruiskatu 8, Turku

Hae verkossa

Klikkaa tästä ja täytä hakemus koulutukseen Wilmassa.

Haku on avoinna toistaiseksi. Koulutukseen hakeudutaan täyttämällä sähköinen hakulomake. Osa hakeutujista kutsutaan haastatteluun, haastatteluun lähetetään erillinen kutsu sähköpostitse.

Kysy lisätietoja

Lehtori Elvi Jalava,  puh. 044 907 3763 tai elvi.jalava@turku.fi