Laitoshuoltaja, puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto, oppisopimuskoulutus

Koulutus on tarkoitettu Sinulle, jos työskentelet puhtauspalvelualan työtehtävissä ja haluat laajentaa osaamistasi ja hankkia siihen ammatillisen pätevyyden.

Laitoshuoltajat ovat osa sosiaali- ja terveydenhuollon palveluketjua. He työskentelevät sairaaloissa, terveyskeskuksissa ja vanhusten palvelutaloissa. Heidän tehtävänään on huolehtia kohteen puhtaanapidon lisäksi myös asiakkaiden ja asukkaiden hyvinvoinnista ja turvallisuudesta.

Laitoshuoltajan työ sopii sinulle, joka haluat ihmisläheisen työn, tulet toimeen erilaisten ja eri-ikäisten ihmisten kanssa.

Sisältö

Koulutuksen aikana suoritetaan puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto, toimitilahuollon osaamisala (laitoshuoltaja). Tutustu tutkinnon muodostumiseen ePerusteissa.

Kesto ja toteutus

  • Aloitus sopimuksen mukaan.
  • Lähipäiviä on 1-4 päivää kuukaudessa.
  • Koulutuksen kesto riippuu aiemmasta osaamisesta, yleensä noin 1-1,5 vuotta.

Henkilökohtaistaminen

Perehdy ammatillisten tutkintojen suorittamiseen täällä.

Hinta ja tuet

Koulutus on opiskelijalle ja työnantajalle maksutonta. Työnantaja maksaa opiskelijalle työpaikalla tapahtuvan oppimisen ajalta työehtosopimuksen mukaista palkkaa. Tietopuolisen opetuksen ajalta opiskelija voi hakea oppisopimustoimistolta opintososiaalisia etuja. Kysy lisää oppisopimustoimistosta.

Paikka

Turun ammatti-instituutti, Aninkaistenkatu 7, Turku

Koulutukseen hakeutuminen

Oppisopimuskoulutukseen hakeudutaan paikallisen oppisopimustoimiston kautta. Oppisopimuksen solmiminen edellyttää alan työpaikkaa, jonka opiskelija hankkii itse.

Lisätietoja oppisopimuksesta

Turun oppisopimustoimisto
Yliopistonkatu 31 (4.krs), Turku
puh. 02 2633 4900

Oppisopimuksen yleisinfot tiistaisin klo 14.00 ja torstaisin klo 16.30

Lisätietoja koulutuksesta

Tiimivastaava Leena Sinervaara
Opinto-ohjaaja Sari Barck

Koulutuksen esite: Laitoshuoltaja (pdf)