Hius- ja kauneudenhoidon neuvontapalvelut, Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinnon osa, 31.1.2023 alkaen, päiväkoulutus

Haku päättyy 6.1.2023.

Sinustako tuoteneuvonnan, ihon- ja hiustenhoidon ohjauksen asiantuntija? Koulutuksesta saat osaamista asiakkaan ihon- ja hiustenhoidon ohjaukseen sekä sopivien tuotteiden valintaan.

Koulutuksessa opit:

 • tuote-esittelyä 
 • ihon- ja hiustenhoidon ohjausta 
 • kosmetiikkatuotteiden ja -palveluiden myyntiä ja markkinointia 
 • asiakasohjausta  

Sisältö

Koulutuksen aikana suoritetaan tutkinnon osa Hius ja kauneudenhoidon neuvontapalvelut (25osp), hius- kauneudenhoitoalan perustutkinnosa. Tutustu tutkinnon osaan tarkemmin ePerusteissa.

Tutkinnon osan suorittamisen jälkeen on mahdollista hakeutua suorittamaan koko hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkintoa.

Kesto ja toteutus

Koulutus alkaa 31.1.2023. Koulutuksen suunniteltu kesto on noin 4kk. Kesto määräytyy henkilökohtaisen suunnitelman mukaan. Koulutukseen sisältyy lähiopetusta, etäopiskelua sekä työelämässä oppimista henkilökohtaisen suunnitelman mukaan. Lähiopetusta on tiistaisin klo 8-16.

Valintaperusteet

 • Koulutus on tarkoitettu kaikille kosmetiikasta kiinnostuneille. Koulutus edellyttää alan työpaikkaa tai työelämässä oppimisen paikkaa.
 • Soveltuvuus alalle: Soveltuu  henkilöille jotka haluavat toimia tuote-esittelijänä, myydä ja markkinoida tuotteita ja palveluja sekä ohjata asiakkaita ihon, hiusten ja kauneuden hoidossa.
 • Motivaatio
 • Koulutuksen tarve
 • Edellytykset opiskeluun: Riittävät opiskelutaidot, riittävä suomen kielen taito, sitoutuminen opiskeluun ja tutkinnon suorittamiseen.

Henkilökohtaistaminen

Perehdy ammatillisten tutkintojen suorittamiseen.

Hinta ja tuet

Koulutus on opiskelijalle maksutonta. Kuluja tulee materiaalista yhteensä noin 50 €. 

Oppisopimuskoulutus on opiskelijalle ja työnantajalle maksutonta. Työnantaja maksaa opiskelijalle työpaikalla tapahtuvan oppimisen ajalta työehtosopimuksen mukaista palkkaa. Kysy lisää oppisopimustoimistosta.

Paikka

Turun ammatti-instituutti, Aninkaistenkatu 7, Turku

Hae verkossa

Klikkaa tästä ja täytä hakemus koulutukseen Wilmassa.

Hakuaika päättyy 6.1.2023. Koulutukseen hakeudutaan täyttämällä sähköinen hakulomake sekä osallistumalla pakolliseen valintatilaisuuteen ja haastatteluun. 

Voit hakea koulutukseen myös oppisopimuksella.
Oppisopimuskoulutukseen hakeudutaan paikallisen oppisopimustoimiston kautta. Lisätietoja Turun oppisopimustoimistolta. Oppisopimuskoulutus edellyttää alan työpaikkaa, jonka opiskelija hankkii itse ennen opiskelun aloittamista.

Lisätietoja hakemisesta ja valinnasta

 • Pakollinen valintainfo pidetään ma 16.1.2023 klo 9-10, TEAMSin välityksellä. Teams linkki lähetetään hakemuksessa ilmoitettuun sähköpostiin. Seuraa aktiivisesti myös roskapostia.

 • Valintahaastattelut pidetään ti 17.1.2023 klo 9-14 Teamsin välityksellä. Haastatteluun kutsutaan vain pakolliseen valintainfoon osallistuneet hakijat

 • Opiskelijat valitaan valintaperusteet täyttävistä hakijoista. Valinnoista ilmoitetaan kaikille hakijoille

Lisätietoja oppisopimuksesta

Turun oppisopimustoimisto
Yliopistonkatu 31 4.krs, 20100 TURKU
puh. 02 2633 4900
Oppisopimuksen yleisinfot tiistaisin klo 14.00 ja torstaisin klo 16.30

Lisätietoja koulutuksesta

Tiimivastaava Laura Lindholm
Opinto-ohjaaja Sari Barck

Koulutuksen esite: Hius- ja kauneudenhoitoalan neuvontapalvelut (pdf)