Hyvinvointi alkaa ravinnosta, ravintola-alan täydennyskoulutus, 27.9.–26.10.2021

Hakeutuminen 20.9.2021 mennessä.  

Turun ammatti-instituutti järjestää koulutuksen hyvinvointia tukevista ruokavalioista. Tämän opinnon aikana perehdytään erityisruokavalioaterioihin osana ammattikeittiön ja ravintolan ruokatarjontaa. Erityisesti keskitytään hyvinvointia tukeviin ja lisääviin ruokavalioihin.

Koulutus on ravintola-alan täydennyskoulutusta. Koulutus on maksutonta.

Sisältö ja toteutus

Koulutuksen yhteydessä suoritetaan ruokapalvelujen ammattitutkinnon valinnainen tutkinnon osa erityisruokavalioaterioiden valmistaminen. Opiskelijan työssä korostuvat vastuu asiakkaan terveydestä ja hyvinvoinnista sekä itsenäinen tiedonhankinta- ja ongelmanratkaisukyky. Opiskelija hallitsee toimintaympäristönsä erityisruokavaliot ja osaa hankkia tarvitsemansa tiedot uusista ruokavalioista. Ammattitaito osoitetaan alan todellisissa työtehtävissä.

Aikataulu:

  • 27.9.2021, etänä: orientaatio aiheeseen
    • erityisruokavalioaterioiden valmistaminen ruoka- tai henkilöstöravintolassa, juhlapalveluyrityksessä tai suurtaloudessa.
  • 28.9.2021 klo 9-15, Lemminkäisenkadun koulutalo, opetuskeittiö
    • sokerittomat, gluteenittomat ja luomutuotetut makeat ja suolaiset tuotteet
  • 26.10.2021 klo 9-15, Lemminkäisenkadun koulutalo, opetuskeittiö
    • kevyempi, vähähiilihydraattinen maistuva ruokavalio

Paikka

Turun ammatti-instituutti, Lemminkäisenkatu 18 D, Turku

Hae verkossa

Klikkaa tästä ja täytä hakemus koulutukseen Wilmassa.

Hakeutuminen 20.9.2021 mennessä.  Koulutukseen hakeudutaan täyttämällä sähköinen hakulomake. Koulutukseen voi osallistua omaehtoisesti tai oppisopimuksella. Opinto-ohjaaja on yhteydessä kaikkiin hakeutujiin. Oppisopimukset voidaan solmia sen jälkeen. Mikäli olet työtön tai lomautettu, voit osallistua koulutukseen koulutussopimuksella.

Kysy lisätietoja

Opinto-ohjaaja Maria Kallio, puh. 044 907 3945 tai maria.kallio@turku.fi

Koulutuksen esite: Hyvinvointi alkaa ravinnosta (pdf)