Hyvinvointi alkaa ravinnosta, ravintola-alan täydennyskoulutus, 10.10.–25.10.2022

Hakeutuminen 20.9.2022 mennessä.  

Turun ammatti-instituutti järjestää koulutuksen hyvinvointia tukevista ruokavalioista. Tämän opinnon aikana perehdytään erityisruokavalioaterioihin osana ammattikeittiön ja ravintolan ruokatarjontaa. Erityisesti keskitytään hyvinvointia tukeviin ja lisääviin ruokavalioihin.

Koulutus on ravintola-alan täydennyskoulutusta. Koulutus on maksutonta.

Sisältö ja toteutus

Koulutuksen yhteydessä suoritetaan ruokapalvelujen ammattitutkinnon valinnainen tutkinnon osa erityisruokavalioaterioiden valmistaminen. Opiskelijan työssä korostuvat vastuu asiakkaan terveydestä ja hyvinvoinnista sekä itsenäinen tiedonhankinta- ja ongelmanratkaisukyky. Opiskelija hallitsee toimintaympäristönsä erityisruokavaliot ja osaa hankkia tarvitsemansa tiedot uusista ruokavalioista. Ammattitaito osoitetaan alan todellisissa työtehtävissä.

Aikataulu:

Koulutukseen kuulee etä- ja lähiopintoja sekä oppimista työpaikalla. Lähipäivien aikataulu on kello 9-15.

ma 10.10. Hyvinvointi alkaa ravinnosta etäopiskelupaketti
ti 11.10. Sokerittomat ja gluteenittomat ruoat lähipäivä
ti 25.10. Kevyempi vähähiilhydraattinen ruoka lähipäivä

Paikka

Turun ammatti-instituutti, Lemminkäisenkatu 18 D, Turku

Hae verkossa

Klikkaa tästä ja täytä hakemus koulutukseen Wilmassa.

Hakeutuminen 20.9.2022 mennessä.  Koulutukseen hakeudutaan täyttämällä sähköinen hakulomake. Koulutukseen voi osallistua omaehtoisesti tai oppisopimuksella. Opinto-ohjaaja on yhteydessä kaikkiin hakeutujiin. Oppisopimukset voidaansolmia sen jälkeen. Mikäli olet työtön tai lomautettu, voit osallistua koulutukseen koulutussopimuksella.

Kysy lisätietoja

Lehtori Pia Venäläinen

Koulutuksen esite: Hyvinvointi alkaa ravinnosta (pdf)