Hyvinvointi alkaa ravinnosta, ravintola-alan täydennyskoulutus, 10.10.–25.10.2022
Hakeutuminen 20.9.2022 mennessä.
Turun ammatti-instituutti järjestää koulutuksen hyvinvointia tukevista ruokavalioista. Tämän opinnon aikana perehdytään erityisruokavalioaterioihin osana ammattikeittiön ja ravintolan ruokatarjontaa. Erityisesti keskitytään hyvinvointia tukeviin ja lisääviin ruokavalioihin.
Koulutus on ravintola-alan täydennyskoulutusta. Koulutus on maksutonta.
Sisältö ja toteutus
Koulutuksen yhteydessä suoritetaan ruokapalvelujen ammattitutkinnon valinnainen tutkinnon osa erityisruokavalioaterioiden valmistaminen. Opiskelijan työssä korostuvat vastuu asiakkaan terveydestä ja hyvinvoinnista sekä itsenäinen tiedonhankinta- ja ongelmanratkaisukyky. Opiskelija hallitsee toimintaympäristönsä erityisruokavaliot ja osaa hankkia tarvitsemansa tiedot uusista ruokavalioista. Ammattitaito osoitetaan alan todellisissa työtehtävissä.
Aikataulu:
Koulutukseen kuulee etä- ja lähiopintoja sekä oppimista työpaikalla. Lähipäivien aikataulu on kello 9-15.
ma 10.10. Hyvinvointi alkaa ravinnosta etäopiskelupaketti
ti 11.10. Sokerittomat ja gluteenittomat ruoat lähipäivä
ti 25.10. Kevyempi vähähiilhydraattinen ruoka lähipäivä
Paikka
Turun ammatti-instituutti, Lemminkäisenkatu 18 D, Turku
Hae verkossa
Klikkaa tästä ja täytä hakemus koulutukseen Wilmassa.
Hakeutuminen 20.9.2022 mennessä. Koulutukseen hakeudutaan täyttämällä sähköinen hakulomake. Koulutukseen voi osallistua omaehtoisesti tai oppisopimuksella. Opinto-ohjaaja on yhteydessä kaikkiin hakeutujiin. Oppisopimukset voidaansolmia sen jälkeen. Mikäli olet työtön tai lomautettu, voit osallistua koulutukseen koulutussopimuksella.
Kysy lisätietoja
Lehtori Pia Venäläinen