Kokki, ravintola- ja cateringalan perustutkinto, 12.8.2021 alkaen, päiväkoulutus
Koulutukseen hakeutuminen:
Hakuaika päättyy 16.5.2021. Koulutukseen hakeudutaan täyttämällä sähköinen hakulomake sekä osallistumalla pakolliseen valintatilaisuuteen ja -haastatteluun. Katso lisätietoja hakeutumisesta sivun alareunasta.
Hae tästä: kokki
Ravintola- ja cateringalan perustutkinnon suorittanut on palveluhenkinen, vastuullinen, oma-aloitteinen, luotettava ja yhteistyökykyinen työntekijä.
Kokki osaa valmistaa maukasta, ravitsevaa ja terveellistä ruokaa, toimia hygieenisesti ja kestävästi sekä taitaa elintarvikkeet ja erityisruokavaliot.
Sisältö
Koulutus pohjautuu ravintola- ja cateringalan perustutkinnon perusteisiin, ruokapalvelun osaamisalaan.
Kesto ja toteutus
- Koulutukseen sisältyy lähiopetusta, etäopiskelua sekä työelämässä oppimista.
- Koulutuksen kesto on n. 1,5 vuotta tai henkilökohtaisen suunnitelman mukaan.
Valintaperusteet
- Soveltuvuus alalle: Soveltuvuus asiakaspalveluun ja tiimityöhön. Valmiudet valmistaa ruokaa kaikista käytettävistä raaka-aineista hygienia- ja laatuvaatimusten mukaisesti.
- Motivaatio
- Koulutuksen tarve
- Edellytykset opiskeluun: Riittävät opiskelutaidot, riittävä suomen kielen taito, sitoutuminen opiskeluun ja tutkinnon suorittamiseen.
Henkilökohtaistaminen
Perehdy ammatillisten tutkintojen suorittamiseen.
Hinta ja tuet
Koulutus on opiskelijalle maksutonta. Kuluja tulee työvaatteiden, -jalkineiden ja mahdollisten työvälineiden hankkimisesta ja mahdollisista viranomaismaksuista (esim. hygieniapassi).
Opiskelu on päätoimista, joten siihen voi hakea tukea.
Paikka
Turun ammatti-instituutti, Lemminkäisenkatu 18 D, Turku
Lisätietoja hakeutumisesta
- Valintatilaisuus ja -haastattelut järjestetään viikoilla 21-22, näihin lähetetään erillinen kutsu sähköpostitse.
- Opiskelijat valitaan valintaperusteet täyttävistä hakijoista. Valinnoista ilmoitetaan kaikille hakijoille.
Lisätietoja koulutuksesta
Opinto-ohjaaja Maria Kallio, puh. 044 907 3945 tai maria.kallio@turku.fi