Kokki, ravintola- ja cateringalan perustutkinto, 12.8.2021 alkaen, päiväkoulutus

Hakuaikaa on jatkettu. Haku päättyy 4.8.2021.

Ravintola- ja cateringalan perustutkinnon suorittanut on palveluhenkinen, vastuullinen, oma-aloitteinen, luotettava ja yhteistyökykyinen työntekijä.

Kokki osaa valmistaa maukasta, ravitsevaa ja terveellistä ruokaa, toimia hygieenisesti ja kestävästi sekä taitaa elintarvikkeet ja erityisruokavaliot.

Sisältö

Koulutuksen aikana suoritetaan koko ravintola- ja cateringalan perustutkinto, ruokapalvelun osaamisala. Tutustu tutkinnnon muodostumiseen ePerusteissa.

Kesto ja toteutus

  • Koulutukseen sisältyy lähiopetusta, etäopiskelua sekä työelämässä oppimista.
  • Koulutuksen kesto on n. 1,5 vuotta tai henkilökohtaisen suunnitelman mukaan.

Valintaperusteet

  • Soveltuvuus alalle: Soveltuvuus asiakaspalveluun ja tiimityöhön. Valmiudet valmistaa ruokaa kaikista käytettävistä raaka-aineista hygienia- ja laatuvaatimusten mukaisesti.
  • Motivaatio
  • Koulutuksen tarve
  • Edellytykset opiskeluun: Riittävät opiskelutaidot, riittävä suomen kielen taito, sitoutuminen opiskeluun ja tutkinnon suorittamiseen.

Henkilökohtaistaminen

Perehdy ammatillisten tutkintojen suorittamiseen.

Hinta ja tuet

Koulutus on opiskelijalle maksutonta. Kuluja tulee työvaatteiden, -jalkineiden ja mahdollisten työvälineiden hankkimisesta ja mahdollisista viranomaismaksuista (esim. hygieniapassi).

Opiskelu on päätoimista, joten siihen voi hakea tukea.

Paikka

Turun ammatti-instituutti, Lemminkäisenkatu 18 D, Turku

Hae verkossa

Klikkaa tästä ja täytä hakemus kokin koulutukseen Wilmassa.

Hakuaikaa on jatkettu. Paikkoja vapaana. Haku päättyy 4.8.2021. Koulutukseen hakeudutaan täyttämällä sähköinen hakulomake sekä osallistumalla pakolliseen valintahaastatteluun.

Lisätietoja hakemisesta ja valinnasta

  • Valintahaastattelut järjestetään viikolla 32, kutsu lähetetetään sähköpostitse.
  • Opiskelijat valitaan valintaperusteet täyttävistä hakijoista. Valinnoista ilmoitetaan kaikille hakijoille.

Kysy lisätietoja

Opinto-ohjaaja Maria Kallio, puh. 044 907 3945 tai maria.kallio@turku.fi

Koulutuksen esite: Kokki (pdf)