Leipomoalan erikoisammattitutkinto, 31.8.2022 alkaen, oppisopimuskoulutus

Erikoisammattitutkinnolla leipomoalan erityisosaajaksi! Koulutuksella voit vahvistaa ja kehittää osaamistasi mm. tuotekokonaisuuksien suunnittelussa ja tuotekehityksessä.

Sisältö

Koulutuksen aikana suoritetaan koko leipomoalan erikoisammattitutkinto. Tutkintonimike määräytyy valitsemiesi tutkinnon osien mukaan, joko leipurimestari, kondiittorimestari tai leipomoteollisuuden mestari. Tutustu tarkemmin tutkinnon muodostumiseen ePerusteissa..

Kesto ja toteutus

  • Koulutuksen kesto 31.8.2022-31.12.2023 tai henkilökohtaisen suunnitelman mukaan.
  • Koulutukseen sisältyy lähiopetusta, etäopiskelua sekä työpaikalla oppimista

Leipurimestari aikataulu:

  • 31.8.22 klo 16-20 Orientoivat opinnot 
  • 21.-22.9.2022 klo 14:30-20:30
  • 18.-19.10 klo 8-16
  • 15.-16.11.2022 klo 8-16
  • 24.1.2023 klo 16-20
  • 14.2.2023 klo 16-20
  • 27.-29.3.2023 klo 14:30-20:30
  • 9.-10.5.2023 klo 8-16
  • 6.6.2023 klo 16-20
  • 13.6.2023 klo 16-20
  • 29.-30.8.2023 klo 14:30-20:30

Kondiittorimestari aikataulu:

  • 31.8.22 klo 16-20 Orientoivat opinnot 
  • 21.-22.9.2022 klo 14:30-20:30
  • 18.-19.10 klo 8-16
  • 15.-16.11.2022 klo 8-16
  • 24.1.2023 klo 16-20
  • 14.2.2023 klo 16-20
  • 28.2.2023 Jälkiruoka ja Patissiertuotteet tutkinnon-osan aloitus klo 16-20
  • 6.-8.3.2023 klo 14:30-20:30
  • 27.-29.3.2023 klo 14:30-20:30
  • 9.-10.5.2023 klo 8-16
  • 6.6.2023 klo 16-20
  • 13.6.2023 klo 16-20
  • 29.-30.8.2023 klo 14:30-20:30

Leipomoteollisuuden mestari aikataulu:

  • 31.8.22 klo 16-20 Orientoivat opinnot 
  • 21.-22.9.2022 klo 14:30-20:30
  • 18.-19.10 klo 8-16
  • 15.-16.11.2022 klo 8-16
  • 24.1.2023 klo 16-20
  • 14.2.2023 klo 16-20
  • 27.-29.3.2023 klo 14:30-20:30
  • 9.-10.5.2023 klo 8-16
  • 6.6.2023 klo 16-20
  • 13.6.2023 klo 16-20
  • 29.-30.8.2023 klo 14:30-20:30

Henkilökohtaistaminen

Perehdy ammatillisten tutkintojen suorittamiseen.

Paikka

Turun ammatti-instituutti, Aninkaistenkatu 7, Turku

Koulutukseen hakeutuminen

 Oppisopimuskoulutukseen hakeudutaan paikallisen oppisopimustoimiston kautta. Lisätietoja Turun oppisopimustoimistosta.

Erikoisammattitutkinto on tarkoitettu niille, joilla on alan koulutus ja laaja työkokemuksen kautta hankittu osaaminen leipurin ja/tai kondiittorin työtehtävistä. Tarvitset tutkintoon soveltuvan työpaikan, jonka kanssa voit solmia oppisopimuksen. Opiskelu edellyttää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa, jolla pystyy työskentelemään suomenkielisessä työyhteisössä ja osaamista sekä valmiuksia verkko-opintoihin.Opiskelu vaatii sitoutumista ja edellytyksiä tutkinnon suorittamiseen työnohessa.

Lisätietoja oppisopimuksesta

Koulutustarkastaja Tuomo Rahko, puh. 050 526 4629 tai tuomo.rahko@turku.fi

Turun oppisopimustoimisto
Yliopistonkatu 31 4.krs, 20100 TURKU
puh. 02 2633 4900
Oppisopimuksen yleisinfot tiistaisin klo 14:00 ja torstaisin klo 16:30

Lisätietoja koulutuksesta

1.8.20222 alkaen, lehtori Anu Vasko
7.8.2022 alkaen, lehtori Arja Korhonen-Masalin

Koulutuksen esite: leipomoalan erikoisammattitutkinto (pdf)