Leipomoalan erikoisammattitutkinto, 1.9.2021 alkaen, oppisopimuskoulutus

Erikoisammattitutkinnolla leipomoalan erityisosaajaksi! Koulutuksella voit vahvistaa ja kehittää osaamistasi mm. tuotekokonaisuuksien suunnittelussa ja tuotekehityksessä.

Sisältö

Koulutuksen aikana suoritetaan koko leipomoalan erikoisammattitutkinto. Tutkintonimike määräytyy valitsemiesi tutkinnon osien mukaan, joko leipurimestari, kondiittorimestari tai leipomoteollisuuden mestari. Tutustu tarkemmin tutkinnon muodostumiseen ePerusteissa..

Kesto ja toteutus

  • Koulutuksen kesto 1.9.2021-3.6.2022 tai henkilökohtaisen suunnitelman mukaan.
  • Koulutukseen sisältyy lähiopetusta, etäopiskelua sekä työpaikalla oppimista

Leipurimestari aikataulu:

  • 1.9.2021 klo 16.00 Orientaatiopäivä
  • 7.-8.9.2021 Kaulittavat tuotteet
  • 22.9.2021 Tuotekehitys, TEAMS
  • 12.-13.10.2021 Ruokaleivät
  • 9.-10.11.2021 Kahvileivät
  • 11.11.2021 Tuotekehitys, TEAMS
  • 16.11. ja 23.11.2021 Kustannuslaskenta, TEAMS
  • 11.-12.1.2022 Tuotekehitys
  • 13.1.2022 ja 1.2.2022 Leipomoalan taitotyö, TEAMS
  • 15.-16.3.2022 Leipomoalan taitotyö

Kondiittorimestari aikataulu:

  • 1.9.2021 klo 16.00 Orientaatiopäivä
  • 7.-8.9.2021 Kaulittavat tuotteet
  • 22.9.2021 Tuotekehitys, TEAMS
  • 11.-13.10.2021 Täytekakut ja leivokset
  • 11.11.2021 Tuotekehitys, TEAMS
  • 16.11. ja 23.11.2021 Kustannuslaskenta, TEAMS
  • 30.11.-1.12.2021 Suklaatuotteet
  • 11.-12.1.2022 Tuotekehitys
  • 13.1.2022 ja 1.2.2022  Leipomoalan taitotyö, TEAMS
  • 8.-9.2.2022 Jälkiruuat ja patisserietuotteet
  • 15.-16.3.2022 Leipomoalan taitotyö

Leipomoteollisuuden mestari aikataulu:

  • 1.9.2021 klo 16.00 Orientaatiopäivä
  • 7.-8.9.2021 Kaulittavat tuotteet
  • 22.9.2021 Tuotekehitys, TEAMS
  • 12.-13.10.2021 Ruokaleivät
  • 9.-10.11.2021 Kahvileivät
  • 11.11.2021 Tuotekehitys, TEAMS
  • 16.11. ja 23.11.2021 Kustannuslaskenta, TEAMS
  • 11.-12.1.2022 Tuotekehitys

Henkilökohtaistaminen

Perehdy ammatillisten tutkintojen suorittamiseen.

Paikka

Turun ammatti-instituutti, Aninkaistenkatu 7, Turku

Koulutukseen hakeutuminen

 Oppisopimuskoulutukseen hakeudutaan paikallisen oppisopimustoimiston kautta. Lisätietoja Turun oppisopimustoimistosta.

Erikoisammattitutkinto on tarkoitettu niille, joilla on alan koulutus ja laaja työkokemuksen kautta hankittu osaaminen leipurin ja/tai kondiittorin työtehtävistä. Tarvitset tutkintoon soveltuvan työpaikan, jonka kanssa voit solmia oppisopimuksen. Opiskelu edellyttää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa, jolla pystyy työskentelemään suomenkielisessä työyhteisössä ja osaamista sekä valmiuksia verkko-opintoihin.Opiskelu vaatii sitoutumista ja edellytyksiä tutkinnon suorittamiseen työnohessa.

Lisätietoja oppisopimuksesta

Koulutustarkastaja Tuomo Rahko, puh. 050 526 4629 tai tuomo.rahko@turku.fi

Turun oppisopimustoimisto
Yliopistonkatu 31 4.krs, 20100 TURKU
puh. 02 2633 4900
Oppisopimuksen yleisinfot tiistaisin klo 14.00 ja torstaisin klo 16.30

Lisätietoja koulutuksesta

Lehtori Anu Vasko, puh. 040 160 5320 tai anu.vasko@turku.fi

Koulutuksen esite: Leipomoalan erikoisammattitutkinto (pdf)