Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto, 8.9.2022 alkaen

Hakuaika päättyy 10.8.2022.

Koulutus on tarkoitettu alan ammattilaisille, jotka haluavat toimia tai jo toimivat esimiestehtävissä. Koulutuksen avulla kehität osaamistasi ja saat valmiudet suorittaa erikoisammattitutkinto työn ohella.

Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinnon suorittanut toimii erikokoisissa majoitus- ja ravitsemisalan yrityksissä tai organisaatioissa työhön osallistuvana esimiehenä, vuoroesimiehenä tai yksikön päällikkönä.

Sisältö

Koulutuksen aikana suoritetaan koko majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto. Tutustu tutkinnon muodostumiseen tarkemmin ePerusteissa.

Kesto ja toteutus

  • Koulutus on monimuoto-opiskelua, jossa lähiopetusta on keskimäärin 2 päivää/kk.
  • Koulutuksen kesto on 1-1,5 vuotta tai henkilökohtaisen suunnitelman mukaan.

Valintaperusteet

  • Hakijalta edellytetään alan työpaikkaa, jossa tutkinnon perusteissa määritetty ammattitaito tulee osoitetuksi todellisissa esimiehen työtehtävissä.
  • Soveltuvuus alalle: koulutuksen ja/tai työkokemuksen kautta hankittu vankka alan ammattitaito
  • Motivaatio
  • Koulutuksen tarve
  • Edellytykset opiskeluun: riittävät opiskelutaidot, riittävä suomen kielen taito, sitoutuminen opiskeluun ja tutkinnon suorittamiseen

Henkilökohtaistaminen

Perehdy ammatillisten tutkintojen suorittamiseen.

Hinta ja tuet

Koulutuksen hinta on 300 euroa. Koulutus on maksutonta työttömille ja työttömyysuhan alaisille. Opinnot eivät ole päätoimisia, joten ne eivät oikeuta opintososiaalisiin etuuksiin.

Paikka

Turun ammatti-instituutti, Lemminkäisenkatu 18 D, Turku

Hae verkossa

Klikkaa tästä ja täytä hakemus koulutukseen Wilmassa.

Hakuaika päättyy 10.8.2022. Koulutukseen hakeudutaan täyttämällä sähköinen hakulomake. Koulutukseen osallistuminen vaatii alan työpaikkaa todellisissa esimiehen työtehtävissä, jossa tutkinnossa vaadittu osaaminen voidaan osoittaa. Kaikkiin hakijoihin ollaan yhteydessä ja samalla katsotaan täyttääkö työpaikka kriteerit tutkinnon suorittamiselle. Opiskelijat valitaan valintaperusteet täyttävistä hakijoista. Valinnoista ilmoitetaan kaikille hakijoille.

Voit osallistua koulutukseen myös solmimalla oppisopimuksen.

Kysy lisätietoja

Opinto-ohjaaja Maria Kallio, puh. 044 907 3945 tai maria.kallio@edu.turku.fi

Koulutuksen esite: Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto (pdf)