Merkonomi, liiketoiminnan perustutkinto aikuisille

Koulutukseen on jatkuva haku.

Liiketoiminnan perustutkinto antaa monipuoliset valmiudet toimia yrityksen asiakaspalvelu-, myynti-, taloushallinto- tai toimistotehtävissä. Saat myös valmiuksia yrittäjyyteen.

Sisältö

Koulutuksen aikana suoritetaan koko liiketoiminnan perustutkinto. Kaikille yhteisten pakollisten tutkinnon osien lisäksi tarjolla on taloushallintoon, asiakaspalveluun, myyntiin ja yrittäjyyteen suuntautuvia valinnaisia tutkinnon osia. Tutustu tutkinnon muodostumiseen ePerusteissa.

Kesto ja toteutus

Koulutuksen kesto 1-1,5 vuotta henkilökohtaisen suunnitelman mukaan. Lähiopetus toteutetaan päiväkoulutuksena 1-2 päivää/viikko. Päivien määrä vaihtelee opiskelusuunnitelmasi mukaan. Lisäksi osaamista hankitaan työelämässä ja verkko-opintoja suorittamalla. Voit työskennellä opintojen ohessa tai hankit opintojen aikana työssä oppimispaikan, jossa pääset harjoittelemaan alan työtehtäviä.

Aloituspäivät elokuussa, lokakuussa, tammikuussa ja maaliskuussa.

Syksyn 2022 jakson 1. aloituspäivä: 29.8.2022 klo 9.00-15.30

  • Lähipäivät klo 9.00-15.30 keskiviikkoisin ja torstaisin.

Valintaperusteet

  • Soveltuvuus alalle
  • Motivaatio
  • Koulutuksen tarve
  • Edellytykset opiskeluun: Riittävät opiskelutaidot, riittävä suomen kielen taito, sitoutuminen opiskeluun ja tutkinnon suorittamiseen.

Henkilökohtaistaminen

Perehdy ammatillisten tutkintojen suorittamiseen.

Hinta ja tuet

Koulutus on maksutonta. Henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti koulutus voidaan toteuttaa joko päätoimisena tai sivutoimisena. Päätoimiseen voi hakea tukea.

Paikka

Turun ammatti-instituutti
Ruiskadun kampus, liiketalous
Ruiskatu 8 C, Turku

Hae verkossa

Klikkaa tästä ja täytä hakemus merkonomikoulutukseen Wilmassa.

Koulutukseen on jatkuva haku. Koulutukseen hakeudutaan täyttämällä sähköinen hakulomake ja osallistumalla pakolliseen valintahaastatteluun. Haastatteluun lähetetään erillinen kutsu sähköpostitse.

Kysy lisätietoja

Opinto-ohjaaja Ulrika Gullqvist
Opettaja Leena Haggrén

Koulutuksen esite: Merkonomi (pdf)