Mestarikokki XIX - mestariksi mestareiden opissa, 18.1.-9.2.2021, oppisopimuskoulutus

Koulutukseen ilmoittautuminen:

Oppisopimuskoulutus edellyttää alan työpaikkaa, jonka opiskelija hankkii itse ennen opiskelun aloittamista. Koulutukseen ilmoittaudutaan täyttämällä sähköinen hakulomake 10.1.2021 mennessä. Hakijat haastatellaan ja samalla katsotaan täyttääkö työpaikka kriteerit tutkinnon suorittamiselle. Oppisopimukset solmitaan haastattelujen jälkeen.

Ilmoittaudu tästä: mestarikokki

Koulutuksen esite: Mestarikokki 2021K (pdf)

Turun ammatti-instituutti järjestää ruuanvalmistuksesta innostuneille Mestarikokki-kurssin. Kurssin tavoitteena on kädentaitojen ja osaamisen kehittäminen. Kouluttajina toimivat alan mestarit.

Sisältö ja toteutus

Koulutuksen yhteydessä suoritetaan ruokapalvelujen ammattitutkinnon osa/osia. Opiskelijalta edellytetään alan perustietoja ja -taitoja ja/tai riittävää työkokemusta sekä halua itsensä ja ammattitaitonsa edelleen kehittämiseen sekä soveltuvaa oppisopimustyöpaikkaa. Ammattitaito osoitetaan todellisissa työtehtävissä ja toimissa.

Koulutusillat pidetään klo 16.00-20.00 välillä:

  • 18.-19.1. Grillaus ja pohjoismaiset raaka- aineet
  • 25.-26.1. Kasvisruoat
  • 1.-2.2. Jälkiruoat
  •  8.-9.2.  Fine dining

Koulutus on opiskelijalle ja työnantajalle maksutonta.

Kouluttajat

Kouluttajina toimivat Taneli Korsiala (Myllyvirta) ravintola Nude, Jenni Kevo ravintola Kuori ja Roni Toivari ravintola Ruben.

Paikka

Turun ammatti-instituutti, Lemminkäisenkatu 18 D, Turku

Lisätietoja koulutuksesta

Lehtori Riikka Mantila, puh. 044 907 3074 tai riikka.mantila@turku.fi

Lisätietoja oppisopimuksesta

Turun oppisopimustoimisto
Yliopistonkatu 31, 4.krs
20100 TURKU
puh. 02 2633 4900
Oppisopimuksen yleisinfot tiistaisin klo 14.00 ja torstaisin klo 16.30.