Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinto, 25.5.2021 alkaen, oppisopimuskoulutus

Esimiesosaaminen uudelle tasolle. Uralla eteenpäin. Koulutuksella hyvät valmiudet esimies-, asiantuntija- ja suunnittelutehtäviin puhtaus- ja kiinteistöpalvelualalla.

Tutkinnon painopistealueita ovat:

  • palvelutuotannon johtaminen
  • asiakkuuksien ylläpito ja kehittäminen
  • palvelun laadun toteuttaminen ja kehittäminen asiakaskohteessa 
  • toiminnan kannattavuus

Kehitettävää osaamista voi suunnata ekotehokkuuden johtamiseen, kiinteistön toimivuuden ja toimintakunnon arviointiin, monipalvelujen johtamiseen, puhtaus ja kiinteistöpalvelujen kehittäminen tai puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen mitoittamiseen ja myyntiin.

Koulutus on tarkoitettu alalla työskentelevälle, kehittymishaluiselle esimiehelle tai esimieheksi tähtäävälle ammattilaiselle. Esimiestehtävissä voi toimia kiinteistönhoidossa, kotityöpalveluissa ja puhtausalalla. Lisäksi koulutus sopii kiinteistönhoidon ja puhtausalan asiantuntijatehtävissä kiinteistöissä ja niiden suunnittelussa tai työmäärämitoituksessa. Koulutuksen voi suorittaa myös alan yrittäjä.

Sisältö ja toteutus

Koulutuksen aikana suoritetaan puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinto. Tutustu tutkinnon muodostumiseen tarkemmin osoitteessa eperusteet.opintopolku.fi.

Koulutuksen alussa teemme henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman ja varmistamme tutkinnon soveltuvuuden sinulle. Valmentautuminen tapahtuu pääosin työpaikalla päivittäisissä työtehtävissä. Tämän lisäksi tarjoamme aikataulun mukaisesti lähipäivät, sekä ohjattua verkko-opiskelua itseopiskelun lisäksi. Näytöt teet omalla työpaikallasi työtehtävien yhteydessä. Osaamisesi arvioidaan tutkinnon perusteiden vaatimusten mukaisesti. Arviointiin osallistuvat oppilaitoksen- ja työpaikan edustajat yhdessä.

Hinta ja tuet

Koulutus on opiskelijalle ja työnantajalle maksutonta. Työnantaja maksaa opiskelijalle työpaikalla tapahtuvan oppimisen ajalta työehtosopimuksen mukaista palkkaa. Tietopuolisen opetuksen ajalta opiskelija voi hakea oppisopimustoimistolta opintososiaalisia etuja. Kysy lisää oppisopimustoimistosta.

Paikka

Turun ammatti-instituutti, Hamppukatu 2, Turku

Koulutukseen hakeutuminen

Oppisopimuskoulutukseen hakeudutaan paikallisen oppisopimustoimiston kautta. Lisätietoja Turun oppisopimustoimistosta. Oppisopimuskoulutus edellyttää alan työpaikkaa, jonka opiskelija hankkii itse ennen opiskelun aloittamista. Voit toimia palveluesimiehenä tai työnjohtajana tai vastaavana.

Lisätietoja oppisopimuksesta

Koulutustarkastaja Jarmo Matala-aho, puh. 044 907 3895

Turun oppisopimustoimisto
Yliopistonkatu 31 4.krs, 20100 TURKU
puh. 02 2633 4900
Oppisopimuksen yleisinfot tiistaisin klo 14.00 ja torstaisin klo 16.30

Lisätietoja koulutuksesta

Opettaja Timo Keski-Levijoki, puh. 044 907 3022 tai timo.keski-levijoki@turku.fi