Ravintola- ja cateringalan perustutkinto (kokki tai tarjoilija), 1.11.2021 alkaen, työvoimakoulutus

Hakuaika päättyy 28.9.2021.

Koulutuksessa hankitaan valmiuksia työskennellä monipuolisella ja vauhdikkaalla ravintola- ja catering-alalla. Perustutkinnon suorittaneella on laajat alan perustaidot ja hän on palveluhenkinen, vastuullinen, oma-aloitteinen, luotettava ja yhteistyökykyinen työntekijä.

Sisältö

Koulutuksen aikana suoritetaan koko ravintola- ja cateringalan perustutkinto, ruokapalvelun TAI asiakaspalvelun osaamisala. Tutustu tutkinnon muodostumiseen ePeruisteissa.

Kesto ja toteutus

  • Koulutukseen sisältyy lähiopetusta, etäopiskelua sekä työelämässä oppimista.
  • Koulutuksen kesto 1.11.2021- 31.3.2023 tai henkilökohtaisen suunnitelman mukaan.

Valintaperusteet

  • Koulutus on tarkoitettu työttömille ja työttömyysuhan alaisille hakijoille, joilla on TE-toimiston toteama koulutustarve.
  • Soveltuvuus alalle: Soveltuvuus asiakaspalveluun ja tiimityöhön. Valmiudet valmistaa ruokaa kaikista käytettävistä raaka-aineista hygienia- ja laatuvaatimusten mukaisesti.
  • Motivaatio
  • Koulutuksen tarve
  • Edellytykset opiskeluun: Riittävät opiskelutaidot, riittävä suomen kielen taito, sitoutuminen opiskeluun ja tutkinnon suorittamiseen.

Henkilökohtaistaminen

Perehdy ammatillisten tutkintojen suorittamiseen.

Hinta ja tuet

Koulutus on opiskelijalle maksutonta. Koulutukseen osallistuvalle työnhakijalle maksetaan koulutuksen ajalta työttömyysetuutta.

Paikka

Turun ammatti-instituutti, Lemminkäisenkatu 18 D, Turku

Hae verkossa

Klikkaa tästä ja täytä hakemus TE-toimiston sivuilla.

Hakuaika päättyy 28.9.2021. Koulutukseen haetaan Työ- ja elinkeinotoimiston verkkosivujen kautta. Koulutuksen hakunumero on 699579.

Lisätietoja hakeutumisesta sekä taloudellisista tuista

  • Jos olet ollut alaan liittyvässä työharjoittelussa/ työelämävalmennuksessa tai työkokeilussa, muista mainita se erikseen hakemuksessa.
  • Kurssihakemus on sitova, sitä ei voi perua ilman pätevää syytä (esim. työ- tai muu koulutuspaikka).
  • Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun, jotka pidetään 14.10.2021
  • Seuraa valintojen etenemistä te-palvelujen Oma asiointi-verkkopalvelun kautta.

Koulutusneuvonta, puh. 02 9502 0702

Lisätietoja koulutuksesta

Opinto-ohjaaja Maria Kallio puh. 044 9073945 tai maria.kallio@turku.fi

Koulutuksen esite: Ravintola- ja cateringalan perustutkinto (pdf)