Ravintola- ja catering-alan perustutkinnon osia, työvoimakoulutus

Haku auki toistaiseksi.

Lyhytkoulutuksen avulla voit parantaa työllistymismahdollisuuksia ja kohentaa ammattitaitoasi. Aikaisempaa kokemusta ei välttämättä tarvita, vaan nyt sinulla on mahdollisuus tutustua ravintola-alaan.

Sisältö

Koulutuksen aikana suoritetaan Ravintola- ja catering-alan osa tai osia henkilökohtaisen suunnitelman mukaan. 

Tutustu Ravintola- ja catering-alan tutkinnon osiin ePeruisteissa.

Kesto ja toteutus

  • Koulutuksen kesto määräytyy henkilökohtaisen suunnitelman mukaan, mutta on enintään 4 kuukautta.
  • Koulutukseen sisältyy lähiopetusta, etäopiskelua sekä työelämässä oppimista.

Valintaperusteet

Koulutus on tarkoitettu työttömille työnhakijoille, jotka ovat kiinnostuneet kouluttautumaan ravintola-alalle. Aikaisempi kokemus ei ole välttämätöntä, mutta helpottaa työllistymistä. Koulutussopimuspaikka etsitään yhdessä opettajan kanssa opiskelijan oman tarpeen ja kiinnostuksen mukaan.

  • Soveltuvuus alalle
  • Motivaatio
  • Koulutuksen tarve
  • Edellytykset opiskeluun: Riittävät opiskelutaidot, riittävä koulutuksessa edellytettävä kielitaito ja sitoutuminen opiskeluun ja tutkinnon suorittamiseen

Henkilökohtaistaminen

Perehdy ammatillisten tutkintojen suorittamiseen.

Hinta ja tuet

Koulutus on opiskelijalle maksutonta. Koulutukseen osallistuvalle työnhakijalle maksetaan koulutuksen ajalta työttömyysetuutta.

Paikka

Turun ammatti-instituutti, Lemminkäisenkatu 18 D, Turku

Lisätietoja hakeutumisesta sekä taloudellisista tuista

  • Koulutukseen haetaan Työ- ja elinkeinotoimiston verkkosivuilta www.koulutukset.te-palvelut.fi. Koulutuksen hakunumero on 716481. 
  • Hakemus on sitova eli hakemusta ei voi perua ilman hyvää syytä.
  • Kerro hakemuksessa, jos olet ollut aikaisemmin koulutusalan työharjoittelussa, työelämävalmennuksessa tai työkokeilussa. 
  • Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun, jotka sovitaan yksilöllisesti. Voit seurata valintoja Oma asiointi-verkkopalvelussa.

Koulutusneuvonta puh. 0295 020 702

Lisätietoja koulutuksesta

Tiimivastaava Satu Taurén-Kankare

Koulutuksen esite: Ravintola- ja catering-alan perustutkinnon osia, työvoimakoulutus (pdf)