Ravintola- ja catering-alan perustutkinnon osia, työvoimakoulutus

Haku auki toistaiseksi.

Lyhytkoulutuksen avulla voit parantaa työllistymistäsi ja kohentaa ammattitaitoasi. Myös ilman aikaisempaa kokemusta voit saada mahdollisuuden tutustua ravintola-alaan. Halutessasi voit koulutuksen jälkeen hakeutua suorittamaan koko tutkinnon.

Sisältö

Koulutuksen aikana suoritetaan Ravintola- ja catering-alan tutkinnon osa tai osia henkilökohtaisen suunnitelman mukaan.  Tutustu tutkinnon muodostumiseen ePeruisteissa.

Kesto ja toteutus

  • Koulutuksen kesto määräytyy henkilökohtaisen suunnitelman mukaan, mutta on enintään 3 kuukautta.
  • Koulutukseen sisältyy lähiopetusta, etäopiskelua sekä työelämässä oppimista.

Valintaperusteet

Koulutus on tarkoitettu työttömille työnhakijoille. Aikaisempi kokemus ei ole välttämätöntä, mutta helpottaa työllistymistä. Koulutussopimuspaikka etsitään yhdessä opettajan kanssa opiskelijan oman tarpeen mukaan.

  • Soveltuvuus alalle
  • Motivaatio
  • Koulutuksen tarve
  • Edellytykset opiskeluun: Riittävät opiskelutaidot, riittävä suomen kielen taito, sitoutuminen opiskeluun ja tutkinnon suorittamiseen.

Henkilökohtaistaminen

Perehdy ammatillisten tutkintojen suorittamiseen.

Hinta ja tuet

Koulutus on opiskelijalle maksutonta. Koulutukseen osallistuvalle työnhakijalle maksetaan koulutuksen ajalta työttömyysetuutta.

Paikka

Turun ammatti-instituutti, Lemminkäisenkatu 18 D, Turku

Lisätietoja hakeutumisesta sekä taloudellisista tuista

  • Koulutukseen haetaan Työ- ja elinkeinotoimiston verkkosivuilta www.koulutukset.te-palvelut.fi. Koulutuksen hakunumero on 712049. 
  • Hakemus on sitova eli hakemusta ei voi perua ilman hyvää syytä.
  • Kerro hakemuksessa, jos olet ollut aikaisemmin koulutusalan työharjoittelussa, työelämävalmennuksessa tai työkokeilussa. 
  • Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun, jotka sovitaan yksilöllisesti. Voit seurata valintoja Oma asiointi-verkkopalvelussa.

Koulutusneuvonta puh. 0295 020 702

Lisätietoja koulutuksesta

Tiimivastaava Satu Taurén-Kankare

Koulutuksen esite: Ravintola- ja catering-alan perustutkinnon osia, työvoimakoulutus (pdf)