Suunhoidon osaamisalaopinnot, 16.8.2021 alkaen, oppisopimuskoulutus

Haluaisitko työskennellä hammashoitajana?

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka olet valmis lähihoitaja ja haluat syventää ammatillista osaamistasi toisen osaamisalan opinnoilla! Tai sinulle, joka olet suorittanut jo sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon pakolliset tutkinnon osat 1.8.2018 voimaan tulleilla perusteilla.

Sisältö

Koulutuksen aikana suoritetaan suoritetaan sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon suunhoidon osaamisalan tutkinnon osat:
Tutustu tutkinnon osiin tarkemmin klikkaamalla tutkinnon osan nimeä.

Kesto ja toteutus

Lähipäivät keskiviikkoisin klo 8.00-16.00. Koulutuksen kesto on noin kahdeksan kuukautta. Tarkempi opintojen suunnitelma ja aikataulu määräytyy opettajan kanssa käydyn HOKS-keskustelun jälkeen. Koulutus järjestetään tämän toteutussuunnitelman mukaisesti, mikäli osallistujia on riittävästi. Muussa tapauksessa opintoaika on pidempi.

Henkilökohtaistaminen

Perehdy ammatillisten tutkintojen suorittamiseen.

Hinta ja tuet

Koulutus on opiskelijalle ja työnantajalle maksutonta. Työnantaja maksaa opiskelijalle työpaikalla tapahtuvan oppimisen ajalta työehtosopimuksen mukaista palkkaa. Tietopuolisen opetuksen ajalta opiskelija voi hakea oppisopimustoimistolta opintososiaalisia etuja. Kysy lisää oppisopimustoimistosta.

Paikka

Turun ammatti-instituutti, Ruiskatu 8, Turku

Koulutukseen hakeutuminen

Oppisopimuskoulutukseen hakeudutaan paikallisen oppisopimustoimiston kautta. Lisätietoja Turun oppisopimustoimistosta. Oppisopimuskoulutus edellyttää alan työpaikkaa, jonka opiskelija hankkii itse ennen opiskelun aloittamista.

Lisätietoja oppisopimuksesta

Koulutustarkastaja Terhi Solmula, puh. 050 590 7928 tai terhi.solmula@turku.fi

Turun oppisopimustoimisto
Yliopistonkatu 31 4.krs, 20100 TURKU
puh. 02 2633 4900
Oppisopimuksen yleisinfot tiistaisin klo 14.00 ja torstaisin klo 16.30

Lisätietoja koulutuksesta

Opettaja Anita Starck, puh. 040 131 7515 tai anita.starck@turku.fi

Koulutuksen esite: Suunhoidon osaamisalaopinnot (pdf)