Tarjoilija (AT), ravintolan asiakaspalvelun ammattitutkinto 12.1.2021 alkaen, monimuoto- tai oppisopimuskoulutus
Koulutukseen hakeutuminen:
Hakuaika on päättynyt. Kysy vapaita paikkoja: Opinto-ohjaaja Maria Kallio, puh. 044 907 3945 tai maria.kallio@turku.fi
Koulutuksen esite: Tarjoilija AT 2021K (pdf)
Voit myös osallistua koulutukseen solmimalla oppisopimuksen.
Ravintolan asiakaspalvelun osaamisalan suorittanut tarjoilija työskentelee erilaisin liikeideoin toimivien ravitsemisliikkeiden asiakaspalvelutehtävissä.
Sisältö
Koulutus pohjautuu ravintolan asiakaspalvelun ammattitutkinnon perusteisiin, ravintolan asiakaspalvelun osaamisalaan.
Kesto ja toteutus
- Lähiopetusta pääsääntöisesti 2 x viikossa (ma-ilta ja ti-päivä), lisäksi verkko-opintoja.
- Koulutuksen kesto n. 1,5 vuotta.
Valintaperusteet
- Soveltuvuus alalle: koulutuksen tai työkokemuksen kautta hankittu alan perusosaaminen
- Motivaatio
- Koulutuksen tarve
- Edellytykset opiskeluun: Valmius alan työaikojen noudattamiseen, riittävät opiskelutaidot ja sitoutuminen sekä koulutuksen ja tutkinnon suorittamisen edellyttämä kielitaito.
Henkilökohtaistaminen
Perehdy ammatillisten tutkintojen suorittamiseen.
Hinta ja tuet
Koulutuksen hinta on 300 euroa.
Koulutus on suunniteltu sivutoimiseksi, mutta se voidaan tarvittaessa toteuttaa myös päätoimisena. Päätoimiseen voi hakea tukea.
Paikka
Turun ammatti-instituutti, Lemminkäisenkatu 18 D, Turku
Lisätietoja koulutuksesta
Opinto-ohjaaja Maria Kallio, puh. 044 907 3945 tai maria.kallio@turku.fi