Tarjoilija (AT), ravintolan asiakaspalvelun ammattitutkinto, 6.9.2021 alkaen

Hakuaika päättyy 8.8.2021.

Ravintolan asiakaspalvelun osaamisalan suorittanut tarjoilija työskentelee erilaisin liikeideoin toimivien ravitsemisliikkeiden asiakaspalvelutehtävissä.

Sisältö

Koulutus pohjautuu ravintolan asiakaspalvelun ammattitutkinnon perusteisiin, ravintolan asiakaspalvelun osaamisalaan.

Kesto ja toteutus

  • Lähiopetusta pääsääntöisesti 2 x viikossa (ma-ilta ja ti-päivä), lisäksi verkko-opintoja.
  • Koulutuksen kesto n. 1,5 vuotta.
  • Tutkinnossa vaadittu ammattitaito osoitetaan omaan alan työpaikkaan tai  koulutussopimuspaikkaan liittyvillä näytöillä.

Valintaperusteet

  • Soveltuvuus alalle: koulutuksen tai työkokemuksen kautta hankittu alan perusosaaminen
  • Motivaatio
  • Koulutuksen tarve
  • Edellytykset opiskeluun: Riittävät opiskelutaidot, riittävä suomen kielen taito, sitoutuminen opiskeluun ja tutkinnon suorittamiseen.

Henkilökohtaistaminen

Perehdy ammatillisten tutkintojen suorittamiseen.

Hinta ja tuet

Koulutuksen hinta on 300 euroa. Koulutus on maksutonta työttömille ja työttömyysuhan alaisille.

Koulutus on suunniteltu sivutoimiseksi, mutta se voidaan tarvittaessa toteuttaa myös päätoimisena. Päätoimiseen voi hakea tukea.

Paikka

Turun ammatti-instituutti, Lemminkäisenkatu 18 D, Turku

Hae verkossa

Klikkaa tästä ja täytä hakemus tarjoilijan koulutukseen Wilmassa.

Hakuaika päättyy 8.8.2021. Koulutukseen hakeudutaan täyttämällä sähköinen hakulomake sekä osallistumalla pakolliseen valintahaastatteluun. Voit myös osallistua koulutukseen solmimalla oppisopimuksen.

Lisätietoja hakemisesta ja valinnasta

  • Valintahaastattelut järjestetään viikoilla 32-33.
  • Haastatteluun lähetetään erillinen kutsu sähköpostitse.
  • Opiskelijat valitaan valintaperusteet täyttävistä hakijoista. Valinnoista ilmoitetaan kaikille hakijoille.

Kysy lisätietoja

Opinto-ohjaaja Maria Kallio, puh. 044 907 3945 tai maria.kallio@turku.fi

Koulutuksen esite: Tarjoilija AT (pdf)