Tarjoilija (AT), ravintolan asiakaspalvelun ammattitutkinto, 6.9.2022 alkaen

Hakuaika päättyy 31.7.2022.

Ravintolan asiakaspalvelun osaamisalan suorittanut tarjoilija työskentelee erilaisin liikeideoin toimivien ravitsemisliikkeiden asiakaspalvelutehtävissä.

Sisältö

Koulutuksen aikana suoritetaan koko ravintolan asiakaspalvelun ammattitutkinto, ravintolan asiakaspalvelun osaamisala. Tutustu tutkinnon muodostumiseen ePerusteissa.

Kesto ja toteutus

  • Lähiopetusta pääsääntöisesti 2 x viikossa (ma-ilta ja ti-päivä), lisäksi verkko-opintoja.
  • Koulutuksen kesto n. 1,5 vuotta tai henkilökohtaisen suunnitelman mukaan.
  • Tutkinnossa vaadittu ammattitaito osoitetaan omaan alan työpaikkaan tai  koulutussopimuspaikkaan liittyvillä näytöillä.

Valintaperusteet

  • Soveltuvuus alalle: koulutuksen tai työkokemuksen kautta hankittu alan perusosaaminen
  • Motivaatio
  • Koulutuksen tarve
  • Edellytykset opiskeluun: Riittävät opiskelutaidot, riittävä suomen kielen taito, sitoutuminen opiskeluun ja tutkinnon suorittamiseen.

Henkilökohtaistaminen

Perehdy ammatillisten tutkintojen suorittamiseen.

Hinta ja tuet

Koulutuksen hinta on 300 euroa. Koulutus on maksutonta työttömille ja työttömyysuhan alaisille.

Henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti koulutus voidaan toteuttaa joko päätoimisena tai sivutoimisena. Päätoimiseen voi hakea tukea.

Paikka

Turun ammatti-instituutti, Lemminkäisenkatu 18 D, Turku

Hae verkossa

Klikkaa tästä ja täytä hakemus tarjoilijan koulutukseen Wilmassa.

Hakuaika päättyy 31.7.2022. Koulutukseen hakeudutaan täyttämällä sähköinen hakulomake sekä osallistumalla pakolliseen valintahaastatteluun.

Voit myös osallistua koulutukseen solmimalla oppisopimuksen.

Lisätietoja hakemisesta ja valinnasta

  • Valintahaastattelut järjestetään viikolla 22 (22.5.2022 mennessä hakeneet) ja viikolla 32. Haastatteluun lähetetään erillinen kutsu sähköpostitse.
  • Opiskelijat valitaan valintaperusteet täyttävistä hakijoista. Valinnoista ilmoitetaan kaikille hakijoille.

Kysy lisätietoja

Opettaja Kaisa Rantanen

Koulutuksen esite: Tarjoilija AT (pdf)