Tarjoilija (AT), ravintolan asiakaspalvelun ammattitutkinto, 6.9.2021 alkaen
Hakuaika päättyy 1.8.2021.
Ravintolan asiakaspalvelun osaamisalan suorittanut tarjoilija työskentelee erilaisin liikeideoin toimivien ravitsemisliikkeiden asiakaspalvelutehtävissä.
Sisältö
Koulutus pohjautuu ravintolan asiakaspalvelun ammattitutkinnon perusteisiin, ravintolan asiakaspalvelun osaamisalaan.
Kesto ja toteutus
- Lähiopetusta pääsääntöisesti 2 x viikossa (ma-ilta ja ti-päivä), lisäksi verkko-opintoja.
- Koulutuksen kesto n. 1,5 vuotta.
- Tutkinnossa vaadittu ammattitaito osoitetaan omaan alan työpaikkaan tai koulutussopimuspaikkaan liittyvillä näytöillä.
Valintaperusteet
- Soveltuvuus alalle: koulutuksen tai työkokemuksen kautta hankittu alan perusosaaminen
- Motivaatio
- Koulutuksen tarve
- Edellytykset opiskeluun: Riittävät opiskelutaidot, riittävä suomen kielen taito, sitoutuminen opiskeluun ja tutkinnon suorittamiseen.
Henkilökohtaistaminen
Perehdy ammatillisten tutkintojen suorittamiseen.
Hinta ja tuet
Koulutuksen hinta on 300 euroa.
Koulutus on suunniteltu sivutoimiseksi, mutta se voidaan tarvittaessa toteuttaa myös päätoimisena. Päätoimiseen voi hakea tukea.
Paikka
Turun ammatti-instituutti, Lemminkäisenkatu 18 D, Turku
Hae verkossa
Klikkaa tästä ja täytä hakemus tarjoilijan koulutukseen Wilmassa.
Hakuaika päättyy 1.8.2021. Koulutukseen hakeudutaan täyttämällä sähköinen hakulomake sekä osallistumalla pakolliseen valintahaastatteluun. Voit myös osallistua koulutukseen solmimalla oppisopimuksen.
Lisätietoja hakemisesta ja valinnasta
- Valintahaastattelut järjestetään viikolla 22 (23.5.2021 mennessä hakeneille) ja viikolla 31 (24.5.2021 jälkeen hakeneille.
- Haastatteluun lähetetään erillinen kutsu sähköpostitse.
- Opiskelijat valitaan valintaperusteet täyttävistä hakijoista. Valinnoista ilmoitetaan kaikille hakijoille.
Kysy lisätietoja
Opinto-ohjaaja Maria Kallio, puh. 044 907 3945 tai maria.kallio@turku.fi