Töihin ravintola-alalle, ravintola- ja catering-alan perustutkinnon osia, 1.2.-31.5.2023, päiväkoulutus

Hakuaika loppuu 29.12.2022.

Koulutus antaa valmiudet työskennellä ravintola-alan avustavisa tehtävissä. Koulutuksen aikana hankitaan perustason osaamista, jolla mahdollistetaan työllistyminen alalle. Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka haluaisivat työllistyä ravintola-alalle avustaviin tehtäviin.

Sisältö

Koulutuksen tavoitteena on suorittaa ravintola- ja cateringalan perustutkinnon osat: Ravitsemispalveluissa toimiminen (20osp) ja Kahvilapalvelut (10osp). 
Lisäksi on mahdollista suorittaa myös muita tutkinnon osia ravintola- ja cateringalan perustutkinnosta.

Tutustu tutkinnon muodostumiseen tarkemmin ePerusteissa.

Lisätietoja koulutuksesta

Koulutuksen kesto 1.2.2023-2.6.2023. Koulutukseen sisältyy lähiopetusta sekä oppilaitoksessa että oppilaitoksen omissa oppimisympäristöissä. Lisäksi opintoihin sisältyy työpaikalla tapahtuvaa oppimista.  Koulutuksen kesto n. 4kk tai henkilökohtaisen suunnitelman mukaan.

Valintaperusteet

  • Soveltuvuus alalle: Hakija sopii asiakaspalveluun ja pystyy tekemään tiimityötä. Hakijalla on valmiudet valmistaa ruokaa kaikista käytettävistä raaka-aineista hygieniavaatimusten, laatuvaatimusten sekä työpaikan toimintaohjeiden mukaisesti.
  • Motivaatio: Hakija on kiinnostunut ravintola- ja catering-alan työstä ja haluaa oppia lisää.
  • Koulutuksen tarve: Hakijalla on tarve koulutukselle.
  • Edellytykset opiskeluun: Hakijalla on perustaidot opiskeluun ja suomen kielen käyttämiseen sekä sitoutuminen opiskeluun ja tutkinnon suorittamiseen.

Henkilökohtaistaminen

Perehdy ammatillisten tutkintojen suorittamiseen.

Hinta ja tuet

Koulutus on maksutonta. Sinun pitää ostaa työvaatteet ja työkengät.

Opiskelu on päätoimista, joten siihen voi hakea tukea. Työttömyysetuudella opiskelua voi kysyä TE-toimistosta.

Paikka

Turun ammatti-instituutti, Lemminkäisenkatu 18 D, Turku

Hae verkossa

Klikkaa tästä ja täytä hakemus koulutukseen Wilmassa.

Hakuaika päättyy 29.12.2022. Koulutukseen hakeudutaan täyttämällä sähköinen hakulomake ja osallistumalla pakolliseen valintahaastatteluun.

Lisätietoja hakemisesta ja valinnasta

  • Valintahaastattelut pidetään viikolla 2/2023. Haastatteluihin lähetetään erillinen kutsu sähköpostitse. Seuraa aktiivisesti myös roskapostia.
  • Opiskelijat valitaan valintaperusteet täyttävistä hakijoista. Valinnoista ilmoitetaan kaikille hakijoille.

Kysy lisätietoja

Tiimivastaava Satu Taurén-Kankare

Koulutuksen esite: Töihin ravintola-alalle (pdf)