Vammaistyön osaamisala-opinnot, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, maaliskuu 2023 alkaen, päiväkoulutus

Haku on avoinna toistaiseksi.

Vammaistyön osaamisalalta työllistytään eri ikäisille ja eri tavoin vammaisille henkilöille tarjottaviin palveluihin, esimerkiksi kodinomaisiin hoidon ja asumisen yksiköihin, päivätoimintaan sekä erityiskouluissa tarjottavaan henkilökohtaiseen tukeen ja ohjaukseen.

Sisältö

Koulutuksen aikana suoritetaan suoritetaan sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon vammaistyön osaamisalan tutkinnon osat:

Kesto ja toteutus

Seuraava koulutus alkaa viikolla 9/2023. Koulutukseen sisältyy lähiopetusta, etäopiskelua sekä työelämässä oppimista. Työelämässä tapahtuva oppiminen toteutetaan työvuorojen mukaisesti. Koulutuksen kesto on noin yksi lukuvuosi.

Valintaperusteet

  • Hakijalla tulee olla suoritettuna koko sosiaali- ja terveysalan perustutkinto TAI tutkinnon pakolliset tutkinnon osat 1.8.2018 voimaan tulleilla perusteilla
  • Soveltuvuus alalle: mm. fyysinen ja psyykkinen terveys. Terveydentilavaatimukset sote-alalla.
  • Motivaatio
  • Koulutuksen tarve
  • Edellytykset opiskeluun: riittävät opiskelutaidot, riittävä suomen kielen taito, sitoutuminen opiskeluun ja tutkinnon suorittamiseen

Henkilökohtaistaminen

Perehdy ammatillisten tutkintojen suorittamiseen.

Hinta ja tuet

Koulutus on opiskelijalle maksutonta. Opiskelija hankkii itse tarvittavan oppimateriaalin. Opiskelu on päätoimista, joten siihen voi hakea tukea. 

Paikka

Turun ammatti-instituutti, Ruiskatu 8, Turku

Hae verkossa

Klikkaa tästä ja täytä hakemus koulutukseen Wilmassa.

Haku on avoinna toistaiseksi. Koulutukseen hakeudutaan täyttämällä sähköinen hakulomake. Osa hakeutujista kutsutaan haastatteluun, haastatteluun lähetetään erillinen kutsu sähköpostitse. Seuraa aktiivisesti myös roskapostia.

Kysy lisätietoja

Lehtori Taina Halsvaha

Koulutuksen esite: Vammaistyön osaamisalaopinnot (pdf)