Villinä luonnosta, ravintola-alan täydennyskoulutus, 13.9.-16.11.2022

Hakeutuminen 5.9.2022 mennessä.

Turun ammatti-instituutti järjestää luonnontuotteiden hyödyntämisestä innostuneille Villinä luonnosta – koulutuksen. Koulutuksen tavoitteena on perehtyä luonnossa villinä kasvavien raaka-aineiden hyödyntämiseen.

Koulutus on ravintola-alan täydennyskoulutusta. Koulutus on maksutonta.

Sisältö

Koulutuksen yhteydessä suoritetaan Ravintola- ja catering-alan perustutkinnon osa luonnontuotteiden hyödyntäminen ravitsemispalveluissa tai Ruokapalvelujen ammattitutkinnon osa ruoanvalmistus ravintolan keittiössä. Ammattitaito osoitetaan alan todellisissa työtehtävissä. Opiskelijan osaaminen ja työpaikka määrittelevät tavoitteeksi valikoituvan tutkinnon osan.

Aikataulu:

  • ti 13.9. Elämysruoka
  • ma 19.9 Sienet, marjat, villiyrtit etäopiskelupaketti
  • ti 20.9 Sienet, marjat, villiyrtit lähipäivä
  • ma 26.9. Luomu- ja lähiruoka etäopiskelupaketti
  • ti 27.9. Luomu- ja lähiruoka lähipäivä
  • ma 3.10 Luomu- ja lähiruoka etäopiskelupaketti
  • ti 4.10. Luomu- ja lähiruoka retkipäivä
  • ma 21.11. Artesaaniruoka etäopiskelupaketti  
  • ti 22.11. Artesaaniruoka lähipäivä

Kouluttajat

Turun ammatti-instituutin opettajat villiinnyttävät sinut luonnosta yhdessä alan asiantuntijoiden kanssa.

Paikka

Turun ammatti-instituutti, Lemminkäisenkatu 18 D, Turku

Ilmoittaudu verkossa

Klikkaa tästä ja täytä hakemus koulutukseen Wilmassa.

Hakeutuminen 5.9.2022 mennessä.  Koulutukseen hakeudutaan täyttämällä sähköinen hakulomake. Koulutukseen voi osallistua omaehtoisesti tai oppisopimuksella. Kaikkiin hakeutujiin ollaan yhteydessä. Oppisopimukset voidaan solmia sen jälkeen. Mikäli olet työtön tai lomautettu, voit osallistua koulutukseen koulutussopimuksella.

Kysy lisätietoja

Lehtori Riikka Mantila

Koulutuksen esite: Villinä luonnosta (pdf)