Oppisopimukset Ravintola- ja catering-alalle, Matkailualalle, sekä Elintarvikealalle
Oppisopimus on joustava ja käytännönläheinen koulutusmuoto, jossa opiskelija ja työnantaja solmivat määräaikaisen työ- ja koulutussuhteen. Opiskelija saa työehtosopimuksen mukaisen palkan ja etuudet, maksuttoman opetuksen ja opintososiaalisia etuja. Oppisopimus on mahdollista kaikissa tutkinnoissa ja tutkinnon osissa.
Opiskelija hankkii itse oppisopimustyöpaikan, sitoutuu tekemään työtä ja noudattamaan työnantajan ohjeita sekä opiskelemaan ja osallistumaan opintoihin oppilaitoksessa. Opiskelu tapahtuu pääosin työpaikalla käytännön työtehtävissä.
Turun oppisopimustoimisto ohjaa eteenpäin.
Tarjolla olevia oppisopimuskoulutuksia
Asiasanat:
-
Kokki tai Tarjoilija, ravintola- ja cateringalan perustutkinto, 4.9.2023 alkaen, monimuoto- ja oppisopimuskoulutus
-
Drinkkikurssi, ravintola-alan täydennyskoulutus, 3.4.-18.4.2023, oppisopimuskoulutus
-
Baarimestari tai Tarjoilija (AT), ravintolan asiakaspalvelun ammattitutkinto, 5.9.2023 alkaen, monimuoto- ja oppisopimuskoulutus
-
Ravintolakokki tai Suurtalouskokki, ruokapalvelujen ammattitutkinto, 5.9.2023 alkaen, monimuoto- ja oppisopimuskoulutus
-
Matkailupalvelujen ammattitutkinto, 4.9.2023 alkaen, oppisopimus
-
Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto, 7.9.2023 alkaen, monimuoto ja oppisopimus
-
Elintarvikealan perustutkinto, 2023 oppisopimuskoulutus
-
Leipomoalan ammattitutkinto, oppisopimuskoulutus
-
Leipomoalan erikoisammattitutkinto, oppisopimuskoulutus