AmisTALENTTI 2019

AmisTALENTTI 2019 lähtee laivalle - ilmoittaudu mukaan kilpailuun!

Ilmoittaudu tästä 18.1.2019 mennessä!

Osaatko sinä laulaa, tanssia, soittaa tai vaikkapa taikoa? Oletko stand up -koomikko, beatboxaaja, lausuntataitelija vai osaatko kävellä käsilläsi? Onko bändisi paikka parrasvaloissa? Nyt on tilaisuutesi koittanut: nouse lavalle ja näytä kykysi!

Nyt viidettä kertaa järjestettävä AmisTalentti on kaikille Turun ammatti-instituutin (TAI) opiskelijoille tarkoitettu kulttuurikilpailu. Tapahtuma järjestetään M/S Borella keskiviikkona 27.2.2019. Yleisöllä on vapaa pääsy laivalle. 

M/S Borella on AmisTalentin lisäksi tarjolla risteilypuuhaa bingosta päivätansseihin. Risteilyjä on päivän aikana kaksi: aamulähtö klo 10 ja iltalähtö 13. Vaikka laivan köydet pysyvätkin tiukasti kiinni Aurajoen satamalaiturissa, on talenttiristeily irtiotto arjesta.

AmisTalentin esitykset arvioi arvovaltainen tuomaristo. Kolme eniten pisteitä saanutta esitystä palkitaan, ja esiintyjien joukosta valitaan myös TAIn edustusryhmä SAKUstars-kilpailuihin Sastamalaan (www.sakustars.fi).

Sinäkin osaat, ilmoittaudu mukaan!

Lisätietoja: 
Virpi Lummevuo
Teija Hiltunen
Merja Berg
Marko Winter (marko.winter@varha.fi)

AmisTALENTTI

AmisTalentti on kaikille Turun ammatti-instituutin (TAI) opiskelijoille tarkoitettu kulttuurikilpailu. Lavalla nähdään ja kuullaan musisoivia talentteja useista koulutaloista ja monilta ammattialoilta. Esiintyjien joukosta valitaan myös TAIn edustusryhmä SAKUstars-kilpailuihin.

Tsekkaa tunnelmia vuoden 2017 AmisTALENTISTA:

Tsekkaa tunnelmia vuoden 2016 AmisTALENTISTA: